2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 163 پست
عزیزم ترک تا نخارونی ایجاد نمیشه هروقت شکمت خارید روغن زیتون بزن ...سایز هم بعد دو سه ماه کم میشه بع ...

مرسی عزیزم ... چند سالته ؟ 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب روغن و خاروندنو این چیزا نیس  من سر بارداری اولم شکمم خیلی ترک برداشت اول ک دیدم ترک میخوره ...

جدا؟پس بقیه چیکار میکنن ترک نمیخوره...من بدم میاد ترک برداره😭

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
مرسی عزیزم ... چند سالته ؟ 

فدات..۲۶ تو چی

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
چی بخورم؟ 

عسل و سیاهدونه با روغن سیاهدونه ماساژ بده رحمتو 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
همه همینو میگن بهم 

ژن داری؟..من ژن دوقلویی دارم ۱۰ روز دیگه باید برم سونو دلم میخواد دوقلو باشه😍

بستگی ب جنس پوست داره مال من چون سفیده افتضاح شد ولی خواهرم سبزه بود هیچیش نشد

برا من زیادی سفیده🥴

من ۲۲

عزیزم😍سنت خیلی کمه..بارداری خوبی داشته باشی

بستگی ب جنس پوست داره مال من چون سفیده افتضاح شد ولی خواهرم سبزه بود هیچیش نشد

جنس پوست من افتضاحه اصلا کش نمیاد سریع ترک میشه فک کنم قراره فاجعه بشه تازه الان ۱۲ هفته هستم شکمم بزرگ شده تا اخرش فک کنم بترکه

الهی قربونت برم  پیامت ارومم کرد انشالله🙏🙏🙏 خدا از دهنت بشنوه

قربونت برم عزیز دلم❤