نیلیوفر مدیر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 664 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 163 پست سلام 8 ماه اقدامم این ماه کلومیفن خوردم، الان 5 روز عقب انداختم، دوتا بی بی گذاشتم هاله خییلی کمرنگ دارن. 1 روز از پری گذشته هم گذاشتم بازم هاله کمرنگمن الان گیجم نباید الان پر رنگ تر میشد؟؟ میترسم برم ازمایش منفی باشه اخه کمرنگن تجربه ای دارین؟ خدایا شکرت💚🙏 1402/03/19 | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 خیلی خسته شدم 😔😔 نگران نباش استرس باعث میشه دیر تر باردار شی..کیست نداری؟ معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 من سر بارداری پسرم بعد 14 روز از موعدم مثبت شد جدی؟؟ معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
نیلیوفر مدیر استارتر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 664 عدد اول اگر کمتر از ۵ باشه منفیه از ۶ تا بالای ۲۵ مثبته بین این دو عدد باید دوباره تکرار بشه پس برای من منفیه؟ خدایا شکرت💚🙏
نیلیوفر مدیر استارتر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 664 نگران نباش استرس باعث میشه دیر تر باردار شی..کیست نداری؟ نه همه چی سالم خدایا شکرت💚🙏
نیلیوفر مدیر استارتر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 664 نگران نباش استرس باعث میشه دیر تر باردار شی..کیست نداری؟ همه ازمایش دادم سونو خدایا شکرت💚🙏
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 الان که بارداری نگران نیستی نسبت به وزنت یا دور شکمت یا ترکایی که قراره بیوفته ؟ من خیلی نگرانم شوهر ... عزیزم ترک تا نخارونی ایجاد نمیشه هروقت شکمت خارید روغن زیتون بزن ...سایز هم بعد دو سه ماه کم میشه بعد ورزش کن..منم بچه اولمه معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
نیلیوفر مدیر استارتر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 664 ان شالله عزیزم ناامید نباش میتونی نیت کنی چهل روز مونده تامحرم چشم😢😢 خدایا شکرت💚🙏
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6444 نه همه چی سالم ممکنه رحمت سرد باشه گرمی بخور «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
نیلیوفر مدیر استارتر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 664 ممکنه رحمت سرد باشه گرمی بخور چی بخورم؟ خدایا شکرت💚🙏
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 اره ولی این یکی 8 روز مونده مثبت شده بر عکس قبلی چند قلو نباشه ی وقت😁 معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 همه ازمایش دادم سونو ب دلم افتاده امسال باردار میشی معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
آزاده__ عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 1316 عزیزم ترک تا نخارونی ایجاد نمیشه هروقت شکمت خارید روغن زیتون بزن ...سایز هم بعد دو سه ماه کم میشه بع ... ب روغن و خاروندنو این چیزا نیس من سر بارداری اولم شکمم خیلی ترک برداشت اول ک دیدم ترک میخوره روغن زدم هرچی زدم بازم ترک خورد افتضاح شد