2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 163 پست
بچه ها یعنی مشکلی داریم؟ 

تا ی سال طبیعیه

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه سوال ازت بپرسم ؟ راجع به امضات؟

جونم

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
من از 8 روز قبل هاله مینداخت این یکی عکس مال دو روز مونده ب موعد هستش الان ی روز از موعدم گذشته

سریع برو آز..برای من و تو احتمال زیاد پسر باشه میگن پسر زود مثبت میشه

عزیز دلم 🌹 انشالله جفتمون رود رود باردار بشیم 

ان شالله عزیزم ناامید نباش میتونی نیت کنی چهل روز مونده تامحرم

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
باردار نیستم گلم  منفیه دیگه

میدونم برای اون کاربر گفتم

جونم

الان که بارداری نگران نیستی نسبت به وزنت یا دور شکمت یا ترکایی که قراره بیوفته ؟ من خیلی نگرانم شوهرم هرچی میگه برای من مهم نیست قانع نمیشم یه حس ترس بدی دارم بچه اولمه و خیلی رو وزنو سایز حساس بودم عذاب وجدان هم میگیرم بخاطر این فکرا

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
من سر بارداری پسرم بعد 14 روز از موعدم مثبت شد 

ع چ دیر 

دیگه این ماه عروسی خواهرمه 

برم تبریز بیام 

ببینم چ کنم برم عکس رنگی 

تبریز یه دکتر سنتی هست پیش اونم برم 

خدایا شکرت💚🙏