نیلیوفر مدیر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 664 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 163 پست سلام 8 ماه اقدامم این ماه کلومیفن خوردم، الان 5 روز عقب انداختم، دوتا بی بی گذاشتم هاله خییلی کمرنگ دارن. 1 روز از پری گذشته هم گذاشتم بازم هاله کمرنگمن الان گیجم نباید الان پر رنگ تر میشد؟؟ میترسم برم ازمایش منفی باشه اخه کمرنگن تجربه ای دارین؟ خدایا شکرت💚🙏 1402/03/19 | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلیوفر مدیر استارتر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 664 منم دیروز بی بی چکم مثبت شد البته عصر بود حتما باید اول صبح باشه یا همونم درسته؟ من ک دیگه ب چک بی بی اطمینان ندارم همه شون قشنگ هاله صورتی داشتن خدایا شکرت💚🙏
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 https://uploadkon.ir/uploads/c97608_23IMG-۲۰۲۳۰۶۰۸-۱۱۱۹۱۷.jpg مبارکه😍 معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6444 دکترمم میگه صبر کن فقط صبر کن و کلا بیخیال شو من حتی دیگه بیبی چک هم نمیزدم بعد از ده روز تاخیر فقط باید بیخیال باشی و بدون استرس «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6444 منم دیروز بی بی چکم مثبت شد البته عصر بود حتما باید اول صبح باشه یا همونم درسته؟ درسته منم شب زدم «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
نیلیوفر مدیر استارتر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 664 فقط صبر کن و کلا بیخیال شو من حتی دیگه بیبی چک هم نمیزدم بعد از ده روز تاخیر فقط باید بیخیال باشی و ... اره دیگه بیخیال میشم خدایا شکرت💚🙏
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 منم دیروز بی بی چکم مثبت شد البته عصر بود حتما باید اول صبح باشه یا همونم درسته؟ درسته..من ۲ روز قبل موعد با ادرار ظهر مثبت شد سریع معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 مرسی عزیزم😘😘 ب سلامتی بغلش بگیری..چند روز تاخیر داری معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6444 درسته..من ۲ روز قبل موعد با ادرار ظهر مثبت شد سریع یه سوال ازت بپرسم ؟ راجع به امضات؟ «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
سکینه۰سگ۰سیبیل عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 10098 اسی بیبی چکات بعد چن دیقه هاله مینداخت؟منم امروز مدیکور زدم هاله خ کمرنگ انداخت مال ت رو دیدم ناامید شدم😕
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6444 بچه ها یعنی مشکلی داریم؟ نه تا یکسال عادییه اصلا نگران نباش «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 عزیزم بتا ۱۵ که بارداری زیر ۱۰ باردار نیست نزده ۱۵...۱۵ صدمه معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍