نیلیوفر مدیر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 664 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 163 پست سلام 8 ماه اقدامم این ماه کلومیفن خوردم، الان 5 روز عقب انداختم، دوتا بی بی گذاشتم هاله خییلی کمرنگ دارن. 1 روز از پری گذشته هم گذاشتم بازم هاله کمرنگمن الان گیجم نباید الان پر رنگ تر میشد؟؟ میترسم برم ازمایش منفی باشه اخه کمرنگن تجربه ای دارین؟ خدایا شکرت💚🙏 1402/03/19 | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6444 عزیزم ترک تا نخارونی ایجاد نمیشه هروقت شکمت خارید روغن زیتون بزن ...سایز هم بعد دو سه ماه کم میشه بع ... مرسی عزیزم ... چند سالته ؟ «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 ب روغن و خاروندنو این چیزا نیس من سر بارداری اولم شکمم خیلی ترک برداشت اول ک دیدم ترک میخوره ... جدا؟پس بقیه چیکار میکنن ترک نمیخوره...من بدم میاد ترک برداره😭 معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 مرسی عزیزم ... چند سالته ؟ فدات..۲۶ تو چی معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
آزاده__ عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 1316 جدا؟پس بقیه چیکار میکنن ترک نمیخوره...من بدم میاد ترک برداره😭 بستگی ب جنس پوست داره مال من چون سفیده افتضاح شد ولی خواهرم سبزه بود هیچیش نشد
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6444 چی بخورم؟ عسل و سیاهدونه با روغن سیاهدونه ماساژ بده رحمتو «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 همه همینو میگن بهم ژن داری؟..من ژن دوقلویی دارم ۱۰ روز دیگه باید برم سونو دلم میخواد دوقلو باشه😍 معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6444 فدات..۲۶ تو چی من ۲۲ «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
نیلیوفر مدیر استارتر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 664 ب دلم افتاده امسال باردار میشی الهی قربونت برم پیامت ارومم کردانشالله🙏🙏🙏خدا از دهنت بشنوه خدایا شکرت💚🙏
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 بستگی ب جنس پوست داره مال من چون سفیده افتضاح شد ولی خواهرم سبزه بود هیچیش نشد برا من زیادی سفیده🥴 معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
آزاده__ عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 1316 ژن داری؟..من ژن دوقلویی دارم ۱۰ روز دیگه باید برم سونو دلم میخواد دوقلو باشه😍 عمه ی مامانم دوقلو داره خانواده ی خودمون نهمیگن چون بی بیت زود مثبت شده احتمال داره
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 من ۲۲ عزیزم😍سنت خیلی کمه..بارداری خوبی داشته باشی معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6444 بستگی ب جنس پوست داره مال من چون سفیده افتضاح شد ولی خواهرم سبزه بود هیچیش نشد جنس پوست من افتضاحه اصلا کش نمیاد سریع ترک میشه فک کنم قراره فاجعه بشه تازه الان ۱۲ هفته هستم شکمم بزرگ شده تا اخرش فک کنم بترکه «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 الهی قربونت برم پیامت ارومم کرد انشالله🙏🙏🙏 خدا از دهنت بشنوه قربونت برم عزیز دلم❤ معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
آزاده__ عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 1316 ژن داری؟..من ژن دوقلویی دارم ۱۰ روز دیگه باید برم سونو دلم میخواد دوقلو باشه😍 چند هفته ای عزیزم؟