2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه هر راهی رو رفتی بگی  بهم من بیشتر برا تنبلی تخمدان دارم رژیم میگیرم تو اقدامم برا بچه

شاید باورت نشع 

خالم ۵سال بادار نمیشد دیگه نوبت کاشت داشت 

ولی قبلش اتفاقی فستینگ گرفت وحامله شد🥲🥲

بعدش‌متوجه‌شدم خیلی تاثیرداره رو بدن

بهتر خودت درموردش تحقیق کنی چون چندنوعه هرکدومش برات بهتر بود انجام بدی

خدا دامنتوسبز کنه گلم

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

اهاا باشه شنیدم قبلا میگفتن ناهار نخور یا شام تو هر دوشو میخوری چند وقت رژیمی تغییر هم کردی

من صبحانه میخورم ۱۲ ساعت چای سبز شکلات تلخ انیجزا میخورم 

حتیوقند طبیعی هم نمیخورم هفت شب شاموو میخورم کم زیادش نمیکنم به اندازه کع سیر شم 

یامثلا امروززیادغذا وشیرنیجات بخورم فرداش به بدنم استراحت میدم سم زدایی بشع خودم چند روزه

ولی گفتم خالم خیلیی وزن کم کرد توسه ماه چون اوصولی بود رژیمش بدنشم‌دچار مشکل نشد

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

مرسی عزیزم میشه ازت سوال داشتم بعدا بپرسم  

باشه گلم درخدمتمم😊🥰تاجایی بلد باشم 

من صبحانه میخورم ۱۲ ساعت چای سبز شکلات تلخ انیجزا میخورم  حتیوقند طبیعی هم نمیخورم هفت شب شامو ...

چه عالی منم تقریبا ۱هفته شروع کرده بودم مرسی عزیزم از فردا امتحان میکنم

ما که شب جایی دعوت باشیم هیچوقت نمیایم کوبیده بخوریم بیشتر حاضری یا نونی😂😂😂😂

من حالم خوب نبود سفارش دادیم وگرنه مام مث شما ظهرشو غذای سبک میخوریم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.