2777
2789
فقط ناهارو رژیمی؟ 😂

😂😂😐نه دیگه به وعده استراحت میدم به خودم 

ولی شیربنجات وچبزای که قند زیادی دارن نمیخورم 

پیتزاهم تافردا ظهر چیزی نمیخورم:/

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی خیلی وقت حوس کردم 🥲🥲 من بیشترقند نمیخورم  ولی وقتی غذای چاق کننده میخورم تا۱۲ ساعت ب ...

اهاا 

منم تو رژیمم تازه شروع کردم شیرینی جات و حذف کردم برنج و ایناهم کم کلا روغنم فقط با یکی دوقاشق غذا درست میکنم بعدظهرها هم نیم ساعت پیاده روی میکنم کلا غذا مو درست میکنم دیکه ۶و هفت بعدظهر باشه میرم پیاده روی جا مغازه شوهرم شب باهم میایم باز

اهاا  منم تو رژیمم تازه شروع کردم شیرینی جات و حذف کردم برنج و ایناهم کم کلا روغنم فقط با یکی ...

افرین خیلی خوبه‌من‌فستینگ گرفتم 

سعی کن هفت شب به بعد چیزی‌نخوری شام و سرینیجات 

کلاچیزای قند دار

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

افرین خیلی خوبه‌من‌فستینگ گرفتم  سعی کن هفت شب به بعد چیزی‌نخوری شام و سرینیجات  کلاچیزا ...

من تازه شوهرم ساعت ۹یا ۱۰شب میاد جطوری چیزی نخورم یعنی منظورت اینه قبل اون بخورم 

افرین خیلی خوبه‌من‌فستینگ گرفتم  سعی کن هفت شب به بعد چیزی‌نخوری شام و سرینیجات  کلاچیزا ...

میشه هر راهی رو رفتی بگی  بهم من بیشتر برا تنبلی تخمدان دارم رژیم میگیرم تو اقدامم برا بچه

من تازه شوهرم ساعت ۹یا ۱۰شب میاد جطوری چیزی نخورم یعنی منظورت اینه قبل اون بخورم 

خب اون وقت شب باعث چاقی میشه بااونم همه چربی 

منظورم اینه هفت دیکه شامتو بخور

خب اون وقت شب باعث چاقی میشه بااونم همه چربی  منظورم اینه هفت دیکه شامتو بخور

اهاا باشه شنیدم قبلا میگفتن ناهار نخور یا شام تو هر دوشو میخوری چند وقت رژیمی تغییر هم کردی