یهصلواتمیفرستیواسه یکی شدن حکمتخداوحاجت دلمفرستادی بگوبراتبفرستم:)برماگذشتآنچهنبایدمیگذشتباقی عمرهرچهبادا بادا حکمتخداانگارنمیخوادبادلم یکی شه وقلبم شکسته دنبالچیزیتوتاتاپیکاممیگردیگلمن؟ این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم
میدونی خیلی وقت حوس کردم 🥲🥲 من بیشترقند نمیخورم ولی وقتی غذای چاق کننده میخورم تا۱۲ ساعت ب ...
اهاا
منم تو رژیمم تازه شروع کردم شیرینی جات و حذف کردم برنج و ایناهم کم کلا روغنم فقط با یکی دوقاشق غذا درست میکنم بعدظهرها هم نیم ساعت پیاده روی میکنم کلا غذا مو درست میکنم دیکه ۶و هفت بعدظهر باشه میرم پیاده روی جا مغازه شوهرم شب باهم میایم باز
اهاا منم تو رژیمم تازه شروع کردم شیرینی جات و حذف کردم برنج و ایناهم کم کلا روغنم فقط با یکی ...
افرین خیلی خوبهمنفستینگ گرفتم
سعی کن هفت شب به بعد چیزینخوری شام و سرینیجات
کلاچیزای قند دار
یهصلواتمیفرستیواسه یکی شدن حکمتخداوحاجت دلمفرستادی بگوبراتبفرستم:)برماگذشتآنچهنبایدمیگذشتباقی عمرهرچهبادا بادا حکمتخداانگارنمیخوادبادلم یکی شه وقلبم شکسته دنبالچیزیتوتاتاپیکاممیگردیگلمن؟ این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم
من تازه شوهرم ساعت ۹یا ۱۰شب میاد جطوری چیزی نخورم یعنی منظورت اینه قبل اون بخورم
خب اون وقت شب باعث چاقی میشه بااونم همه چربی
منظورم اینه هفت دیکه شامتو بخور