2777
2789
عنوان

ازدواج

329 بازدید | 24 پست

من خودم ازدواج نکردم نمیدونم  اصلا تا حالا یک نفر خم خواستگار من نبوده همیشه هم سرم تو درس و کتاب بود با خیلی ها که حرف میزنن مشتاق هستن بیان سمت من ولی نمیشه که با هرکسی دوست شد که فکر نمیکنم دیگه ازدواج کنم حداقل ۳۶  رو دارم همش فکر میکنم کاش منم تو خانواده ای بودم که سخت نمیگرفت تو روابط  همه چی من دخترهایی می شناسم تو فامیل خودمون میان عروسی از اول وسط هستن تو سن کم ازدواج کردن اصلا دنیاشان با من فرق داره کسی بهشون سخت نگرفته برا خودشون هستن پولدار هم نیستن ها گاهی از لحاظ مالی خوانندگی خیلی پایین تر هستن ولی از دنیا لذت میبرن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حسرت اونایی که از اول تا اخر وسطن میخورم

حسرت نمی خورم من کورد هستم اتفاقا از رقص فارسی اصلا خوشم نمیاد رقص محلی خودمون یکجور اعتماد بنفس خاصی زو می طلبه من اونها رو میگم هرکسی هم بلد نیست برا اون وسط 

نمی دونم واقعا خودمم نمی فهمم ولی گیر کردم .... یه پسر هم دارم ولی احساس می کنم من آدمی نبودم که آنق ...

عزیزم شما هم خیلی زود ازدواج کردی ازدواج اگر زود باشه زندگی همش حسرته، دیر باشه دیگه ذوق و شوقت رو از دست دادی به وقتش خوبه

نمی دونم واقعا خودمم نمی فهمم ولی گیر کردم .... یه پسر هم دارم ولی احساس می کنم من آدمی نبودم که آنق ...

اشتباه میکنی قدر زندگی رو بدون خیلی ها حسرت میخورن مسئولیت داشتن آدم رو بزرگ میکنه همسرت هم دوست داره الان بچه های دبیرستانی هم دنبال شوهر کردن هستن.  برا خودت خوش باش دل به زندگی و همسرت بده دو روز دیکه میبینی سرنوشت دوستهای مجردت رو من انقدر خوشم از این مادرهای خیلی جوون با پدرهای جوون میاد 

۳۶سالته ؟ خوب خواستگار اصلا نداشتی چون خانوادت سخت گیری بودن منظورت اینه؟

خیلی چیزها دست به دست هم میدن تو رو از گود بیرون کنن خانواده سخت گیر ' قیافه ساده من و خیلی کم سن و سال زدن من ' من خیلی از دخترها  اجاره نداشتم خیلی بخودم برسم رفت وآمد  نداشتیم هیچ کس مارو نمی شناخت.