2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 24 پست
عزیزم شما هم خیلی زود ازدواج کردی ازدواج اگر زود باشه زندگی همش حسرته، دیر باشه دیگه ذوق و شوقت رو ا ...

آره الان 21سالمه و پسرم دوسالونیمشه هر کی می بینه فک می‌کنه خواهرشم.....از طرفی من یه اخلاقای دارم هیچکی جز شوهرم نمی دونه صبوری کنه اصلا عجیبه تو یه چیزا شوهرم که خدارو بابتش خیلی شاکرم برای همین میگم اگه دیرتر ازدواج می کردم هیچ وقت همسرم قسمتم نمی شد با اینکه خواستگار داشتم ... بعضی موقع ها هم میگم خیلی زود بود🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون گلم از حرفات هرچی میکشم از روحیه ضعیف خودمه ....

دل خوش کن همین که همسرت دوست داره خیلی ارزشمند هست خیال کردی اون بیرون چ خبره هیچ نیست هیج خانواده داری الان خیلی خوبه 

الان مستقلی؟ از درست کجا رسوندی؟

اره مستقل  شدم . ارشد دارم . حس میکنم از وقتی شاغل شدم با اینکه ارباب رجوع ندارم مردها رو خیلی بهتر می شناسم. همکارهای آقا رو میبینم بی اهمیت شدن نسبت بهشون. مجرد هایی بودن که بی توجه بهم نبودن ولی هرچی نگاه میکنم طرف از من کوچکتره بعد اینکه برام دیکه حتی مردها هم  همچین چیزی نیستن فقط نمیدونم چرا هیچ وقت خواستگار نداشتم 

اره مستقل  شدم . ارشد دارم . حس میکنم از وقتی شاغل شدم با اینکه ارباب رجوع ندارم مردها رو خیلی ...

این طبیعیه

سن هر چی بالاتر بره (تو هنوز جوانی اینو کلی میگم ) انتخاب سخت میشه آدم وسواسیتر میشه برای انتخاب و حس می‌کنه فرصت زندگی از دست داده و بی انگیزه میشه 

ولی اینا نباید بزاری قوت بگیرن همه چیز دست خودته 

خوبه که مستقلی 

برای خودت اهداف داری یا بی برنامه بی هدف داری زندگی می‌کنی مثل ماشین صبح سر کار ظهر خونه بعد خواب بعد دور تکرار؟

این طبیعیه سن هر چی بالاتر بره (تو هنوز جوانی اینو کلی میگم ) انتخاب سخت میشه آدم وسواسیتر میشه برا ...

اهدافی که دارم البته  خیلی خوبه که از مردها شناخت م بیشتر شده  بعضی همکارهای آقا داشتم میگفتم خدایا این زنش چجوری تحملش میکنه واقعا فاقد شعور و انسانیت همه چیز خیانت نکردن نیست هرچند اون آقا حتی خیانت کردن رو هم دوست داشت . کلا  خالی از شعور بود بعد اینکه  یه نفر توجه ام رو جلب  کرد و رفت حیف باز هم از خودم کوچکتره بود ولی خیلی خوشم ازش اومد همون یه نفر بود 

خیلی چیزها دست به دست هم میدن تو رو از گود بیرون کنن خانواده سخت گیر ' قیافه ساده من و خیلی کم سن و ...

فقط میتونم بگم حسابی ب خودت برس،شاد باش،نزار لذت بردن از زندگی بیشتر از این ب تعویق بیفته،یا شوهر میاد یا نمیاد،ولی ب هر حال تو شاد زیستن رو بیاموز وشاد زندگی کن.

برای خودت بهترین تیپ رو بزن و برو کافی شاپ و پارک و رستوران و ...

تمام پولاتو خرج خودت کن❤️🌹

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن