2777
2789
عنوان

چادری

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ببخشید این حساسیتشون اذیتتون میکنه؟ به سمت بد دلی میره؟

نه بد دل نیست بخدا حتی رمز گوشیمو نمیدونه . تا حالا نشده بگم جایی میرم بگه نرو فقط میگه اطلاع بده . ماهیانه هر چقد پول بخوام بهم میده حتی خودش نداشته باشه نه بهم نمیاره و حتی نمیپرسه برای چه کاری میخوای 

نمیشه گفت حتمااا بددله 

اما سخت گیریای خاص خودشو داره

من چادریم ولی اگه کسی بیاد خاستگاریم و ملاکش چادر و اینا باشه صد درصد ردش میکنم 

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

آخه تمایل به خانم چادری داره و زیاد دوس نداره خانم شاغل باشه احتمال دادم همچنین آدمی بد دل باشه؟

هرچیزی ممکنه باید بیشتر شناخت تا مطمین شد

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نه بد دل نیست بخدا حتی رمز گوشیمو نمیدونه . تا حالا نشده بگم جایی میرم بگه نرو فقط میگه اطلاع بده . ...

خداروشکر عزیزم چقدر عالی انشاالله همیشه خوش باشید...خواهشا برای ازدواج و خوشبختی منم دعا کن هرکسی به صلاحمه بشه خیلی استرس دارم

آخه تمایل به خانم چادری داره و زیاد دوس نداره خانم شاغل باشه احتمال دادم همچنین آدمی بد دل باشه؟

بستگی ب روحیات وعقایدت خودت داره

۱)اگه خودتون چادری نیستی ب خاستگارت بگو برای چی اومدی خواستگاری من؟!

۲)اگه خودش مذهبی نیست وچادری میخواد۸۰درصد بددل ومحدودکننده وشکاکه

۳)چه مذهبی باشی چه نباشی،ب هیچ عنوان ،ب هیچ عنوان ،خواستش رو قبول نکن چون میخواد ازابتدا تو رو تغییر بده  اصلآخامش نشو ک قبول کنی حتی اگه شرایطش خوب باشه.چون به۲سال نکشیده اخلاقهای سرکوب کنندش، رو میشه

۴)اگه خانومی هستی ک روحیه ی مستقلی داری در موردکار کردن وشاغل بودنت هیچوقت باطمینان بهش نگو ،باشه من نمیرم سرکار

بایدجوری باهاش حرف بزنی ک بفهمه اگر روزی خواستی شاغل بشی نبایدمانعت بشه

۵)روی این دوموردی ک گفتی خوب فکرکن.پشت تفکراتش وخواسته هاش هاله ای از مردسالاری و محدودیت زن هست.خواهش میکنم با دقت درموردش فکر کن

۶)حتما بامشاور درارتباط باش⚘️

ازآیِنه بپرس؛نام نجات دهنده ات را ...
والا شوهرمن روزای اول گیر میداد که چادربپوش،الان مانتو کوتاه و جلو باز میپوشم انگار نه انگار😁😁😁😁 ...

شما مانتو جلو باز بپوش ولی به این گناه افتخار نکن 

نشون دادن برجستگیهای خصوصی بدن افتخار نداره 

بستگی ب روحیات وعقایدت خودت داره ۱)اگه خودتون چادری نیستی ب خاستگارت بگو برای چی اومدی خواستگاری من ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون لطف کردی 

لطفا برای خوشبختیم دعا کنید

چه ربطی داره 

دوست من میگفت فقط بایه مردی که فلان شلواربپوشه ازدواج میکنم ...میشد ما بگیم چون ادم با شلوار پاچه ای دوست نداری از مرد ای جلف خوشت میاد/؟

هرکسی حق اینو داره باتوجه به استاندارد هاش شخصی که برا زندگیش میخواد انتخاب کنه...این حرف اقا فقط از حالتی نشات میگیره که دوست داره طرز پوشش خانمش باشه نه چیز دیگه

تازه چه باشرف هستن که دارن همون اول رگ شرایط انتخابیشون رو میگن نه مثل خیلی ها که روز اول برا گرفتن رضایت دختر موضع خواستتاریشون رو نمیگن  و بعد ها  تهش تو زندگیشون سر پوشش مدام باهم بحث دارن چون اقا زده زیر حرفاش یا برعکس خانم زده زیرحرفاش

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱