2777
2789
عنوان

چادری

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هرکس یه دیدگاهی داره و تو ازدواج یه چیزایی براش مهمه . حجاب برای همسرم خیلی مهم بود و خداروشکر اص ...

خداروشکر عزیزم

آخه آدم نمیدونه اونایی که چادری میخوان تا چه حد؟

آخه مثلا من تو جمع خانوادگی فامیل چادر سر نمیکنم ولی لباس مناسب میپوشم

میترسم الان بگم الکی تایید کنن بعد ازدواج بزنن زیرش که همیشه باید همه جا چادری باشی

ممنون از توضیحاتتون عزیزم ولی واقعا پی بردن به این مسئله که طرف شکاک هس یانه خیلی سخته رک هم که نمی ...

با بیرون رفتن راحت این مسئله رو میشه فهمید میدونی مثل خساست که تو دیدار و گشتن اول میشه فهمید اینم یه مسئلیه که میشه زود فهمید برو بیرون با مرد فروشنده صحبت کن موقع خرید یه همچین ترفندی بزن

همسر منم زن چادری دوس داشت ولی بددل و شکاک نیست، خیلی از آزادیهایی ک من دارم شاید بیشتر زنا نداشته باشن

مثل سفر مجردی حتی خارج از کشور. هرچند ک من چادری نشدم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
خداروشکر عزیزم آخه آدم نمیدونه اونایی که چادری میخوان تا چه حد؟ آخه مثلا من تو جمع خانوادگی فامیل ...

من خودم چادری بودم قبل ازدواج و برای همسرم خیلی مهم بود و میتونم بگم هر جلسه که صحبت می‌کردیم حد پوششم رو میپرسید که مطمئن بشه  چون هم نظریم مشکلی نداشتم 

عزیزم منم چادریم ولی خانواده افراطی نیستم محدود نبودم فقط نمیدونم چرا به ایشون حساس شدم نکنه انتخاب ...

نە عزیزم چرا باید بخاطر بد دلیش باشە؟!!حتما اعتقادش همینە برای همین انتخابتون کرد... ی مدت برای شناخت در ارتباط باشید

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"