2777
2789
عنوان

چادری

1301 بازدید | 74 پست

سلام از نظر شما آقایی که برای ازدواجش خانم چادری میخواد ممکنه اخلاقش بد دل و شکاک باشه؟ یا ربطی نداره؟ از کجا میشه متوجه شد بد دل هست یانه؟

ممنون میشم جواب بدین 🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش برو بیرون متوجه میشی 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

نه به این معنی نیست

سلیقش خانم با حجابه همونطور که سلیقه خیلیا برعکس اینه

و به نظرم خیلی خوبه که داره این موضوعو بیان میکنه و سراغ یه خانمی که به حجاب علاقه نداره به خیال عوض کردنش نمیره

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من خودم چادریم ولی فاز اون مردایی رو ک دخترای بدون حجاب و پسندمیکنن و میخوان بزور پوششون رو درست کنن نمیفهمم خب اگە بددل نیستن از همون مذهبیا انتخاب کنن

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"
ولی خب خانومی که چادرپوشه ولی زیاد افراطی نیس منظور به وقتش شیک پوشه نمیتونه با همچنین ادمی ازدواج ک ...

اگه خوشش بیاد

چرا که نه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."