2821
2789
معلومه ک دیدمممممم  جمن واقعا فرشته سسسسسس  خدایا  صداش از وسط بهشت اومدهههه

واییییی من بیست بار پشت سر هم گوش دادممم همون روز خیلیییی خوبب بودددد جیمین شیی🥲🥲😭😭😭 لعنتییی چرا ما نباید کره باشیم الااان

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وایییی دقیقاااااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣  واییی خیلییی حقق بوددددد خیلیییی از کفشاشون هم میشه تشخیصشون دا ...

خدایی آرمی های ایرانی خیلی مظلومن🤣

اون لحظه ک جمن گف ایران

من داشتم از ذوق میمردم🤣

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
واییییی من بیست بار پشت سر هم گوش دادممم همون روز خیلیییی خوبب بودددد جیمین شیی🥲🥲😭😭😭 لعنتییی چر ...

من روزی ۱۰ بار اجرای فی.لتر و ست می فری رو میبینم🤣🤣

خدایی آرمی های ایرانی خیلی مظلومن🤣 اون لحظه ک جمن گف ایران من داشتم از ذوق میمردم🤣

هیچچچ وقت فکرش نمی کردم یه روز انقددد اینا رو دوسشون داشته باشمممم جیمینننن وایییی خیلیییی کیوتهعه لنتییی هر هفتاشون واقعااا فرشتن انگار من اصن نمی تونم سولو استن بشم 

واییییی من بیست بار پشت سر هم گوش دادممم همون روز خیلیییی خوبب بودددد جیمین شیی🥲🥲😭😭😭 لعنتییی چر ...

دعا کن خواننده شم تو کنسرت خودم بلند مث کوک بگم 

جمن شیییییا🤣🤣🤣

من روزی ۱۰ بار اجرای فی.لتر و ست می فری رو میبینم🤣🤣

🤣🤣🤣🤣 

من ولی ران بی تی اس و فیک لاو برام یع چیز دیگن 

هیچچچ وقت فکرش نمی کردم یه روز انقددد اینا رو دوسشون داشته باشمممم جیمینننن وایییی خیلیییی کیوتهعه ل ...

منم 

واقعا دوسشون دارم 

اینا تنها آدمایین ک غیر خانواده دوسشون دارم🥲🥲

چن سالته بیو بده

من آیتکم ۱۷ 

میدونم ضایع است این حرفم ، ولی میشه در رابطه با ارمی توضیح بدید میدونم گروه موسیقی هستند ولی مگه چی میخونند که انقدر طرفدار دارن چطوری میتونم کاراشون ببینم؟ به فارسی هم هست!؟

دعا کن خواننده شم تو کنسرت خودم بلند مث کوک بگم  جمن شیییییا🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ببینم چه میکنییی وایی

فک کن البوم کوک میخواد بیاد بعدشم تور جهانییی دارع و بازممم ما نمی تونیممم بریمممم 😭 ولیی این فستا فقط برا کی ارمیا فستا شد برا ما فقط فشاره

اجرای لس آنجلس بلک سوان>>>>>>

وایییی گاااده گااد وایبی کی بلک سوان دارع هیبیچی ندارع