rositaaaa مدیر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2190 عنوان آرمیییی | مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 64 پست فرداا take two منتشر میشع یادتون نرفته که ؟ آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت 1402/03/18 | 21:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rositaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2190 بایست؟؟ تووو؟ آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت
rositaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2190 بیا فشار بخوریمممم🤧🤧🤧 خدایا خدایا چرا ما حتی ۱ فن ساین نمیتونیم بریمممم ببین به خدا وقتی خوندمم چنان فشاری خوردن ان سرش ناپیدا آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10507 به نظرت قبل ایناا چجوری زندگی می کردیم؟ 🥺 منو دقیقا از وسط افسردگی کشیدن بیرون وای من قبلن دوس نداشتم این جور چیزا رو فقط خواستم اسمشونو بدونم سر خوردم وسط فندوم😂😂😂😂🦦من خیلی خشک و بی احساس و رومخ بودم از اینایی ک هیچ رفیقی ندارن بعد آرمی شدنم شدم ی آدم محبوب و خلاصه با احساس🥲❤ آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
rositaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2190 آهنگ همشون خوندن؟ ارهههه ot7 آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10507 تووو؟ جیمینننننننن آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10507 جییییی کیییییی اوف😂💪🏻 آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
rositaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2190 وای من قبلن دوس نداشتم این جور چیزا رو فقط خواستم اسمشونو بدونم سر خوردم وسط فندوم😂😂 ... توجه کردی هممون فقط میخواستیم اسمشون بدونیم 🤣🤣 واقعاااا مثه فرشته هان آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10507 توجه کردی هممون فقط میخواستیم اسمشون بدونیم 🤣🤣 واقعاااا مثه فرشته هان من فن هیچکی نیستم جز اینااا🥲🥲خیلی خوبنننننن آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
rositaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2190 اوف😂💪🏻 بونوبونویااااا🤣🤣 آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت
rositaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2190 من فن هیچکی نیستم جز اینااا🥲🥲 خیلی خوبنننننن من اولا چنان جبهه ای داشتم دربار ارمی و بی تی اس بیا و ببین از نظرم این همه عشق به یه گروه خیلی بی معنی میومد ولی لعنتییی الانننن دعا دعا می کنم فقط یه خبر ازشون بشنوم یا جی کی بیاد لایو آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10507 بونوبونویااااا🤣🤣 من بایسم عوض نمیشه جمن نمیزاره 🤣🤣🤣همش تو اجراها ناخودآگاه نگاش میکنم🤣🤣کیوته لنتی خیلی خوبههه آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10507 من اولا چنان جبهه ای داشتم دربار ارمی و بی تی اس بیا و ببین از نظرم این همه عشق به یه گروه خیلی بی م ... حق حق حق حق حق قبلن: چطوری تشخیص میدین اینارو؟الان : تشخیصشون از رو سایشون🤣🤣🤣 آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
rositaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2190 من بایسم عوض نمیشه جمن نمیزاره 🤣🤣🤣 همش تو اجراها ناخودآگاه نگاش میکنم🤣🤣 کیوته لنتی&nbs ... واییی اهنگ letter دیدییی ؟ انگار یه فرشته وسط بهشت میخوند آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10507 واییی اهنگ letter دیدییی ؟ انگار یه فرشته وسط بهشت میخوند معلومه ک دیدمممممم جمن واقعا فرشته سسسسسس خدایا صداش از وسط بهشت اومدهههه آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
rositaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2190 حق حق حق حق حق قبلن: چطوری تشخیص میدین اینارو؟ الان : تشخیصشون از رو سایشون🤣🤣🤣 وایییی دقیقاااااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣 واییی خیلییی حقق بوددددد خیلیییی از کفشاشون هم میشه تشخیصشون داد آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت