2777
2789
میدونم ضایع است این حرفم ، ولی میشه در رابطه با ارمی توضیح بدید میدونم گروه موسیقی هستند ولی مگه چی ...

چرا ضایع گل 

Bts ی گروه خوانندگی ۷ نفره از کره جنوبی 

از سال ۲۰۱۳ کار میکنن 

ب خاطر محتوای انگیزشی و آهنگ و رقص عالی ک دارن محبوبن 

خیلیییی طرفداراشون و دوس دارن و رابطه صمیمی دارن 

احترام میزارن 

آدمای خیلی خوبین 

کمک های مالی انگیزه دادن و ...

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
بچه ها من ی دهه ۶۰ ایی هستم زمان ما backstreetboys و boyzoneو take that طرفدار داشتن .الان این گروهه ...

انگیزشی بودنش 

دنس 

استایلشون 

نمیدونم لامصبا خیلی خوبن😂💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ببینم چه میکنییی وایی فک کن البوم کوک میخواد بیاد بعدشم تور جهانییی دارع و بازممم ما ن ...

من حواسم نبود ۳ شب داشتم کنسرت میدیدم 

با هدفون 

ی جیغ بنفش کشیدم از ذوق😂😂😂

همه رفتن رو هوا 

سریع خودمو زدم ب خواب 

انداختم گردن آدمای بیرون خونه😂😂😂

بچه ها من ی دهه ۶۰ ایی هستم زمان ما backstreetboys و boyzoneو take that طرفدار داشتن .الان این گروهه ...

ببین عزیزممم این گروه دقیقا درست وقتیی تو قلب ادم می شینه که وسط درد و غم داری دست و پا میزنی یهو اینا رو می بینی انگار مثل یه فرشته دستت میگیرن میکشن بیرون از منجلاب 

واینکه از همه سنی فن بی تی اس هست صرفا دهه هشتادی و نودی نیس دوست عزیز 

توصیه می کنم بدون جبهه گرفتن تصمیم بگیرین یکم بشناسینشون اونوقت می فهمین چی میگم

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          
ببین عزیزممم این گروه دقیقا درست وقتیی تو قلب ادم می شینه که وسط درد و غم داری دست و پا میزنی یهو ای ...

تا الان ۲۳ نفرو آرمی کردم😂💪🏻

انگیزشی بودنش  دنس  استایلشون  نمیدونم لامصبا خیلی خوبن😂💔

وایی 🤣❤️

من حواسم نبود ۳ شب داشتم کنسرت میدیدم  با هدفون  ی جیغ بنفش کشیدم از ذوق😂😂😂 همه رفتن ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣یه ارمی کاملا درکت میکنعهه کاملاااا 🤣🤣🤣

تا الان ۲۳ نفرو آرمی کردم😂💪🏻

وایی من از مامانم شروع کردم 🤣🤣مامانم بلافاصله بعد دیدن یونگی گف چقد شبیه گربع س و نازع 🤣🤣🤣🤣بعدم رو جونگکوک کراش زد 

وایی من از مامانم شروع کردم 🤣🤣مامانم بلافاصله بعد دیدن یونگی گف چقد شبیه گربع س و نازع 🤣🤣🤣🤣بعد ...

والا خانواده دارن منو تحمل میکنن چیزی نمیگن😂💪🏻

وایی من از مامانم شروع کردم 🤣🤣مامانم بلافاصله بعد دیدن یونگی گف چقد شبیه گربع س و نازع 🤣🤣🤣🤣بعد ...

گل من باید برم امتحان دارم😘

والا من ب دنس و اینا دقت نکردم آرمی شدم  یهو دیدم چقد دوسشون دارم😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣 من از زمان هوارنگ افتادم تو دامشون وقتی رفتم ببینم ته ته کیه