2777
2789

کسی میتونه فرازمینی ها رو ببینه که آدم خودساخته و محکمی باشه هرکسی نمیتونه ببینه، بنظرم اسی فقط برحسب اطلاعاتی که اینور و اونور شنیدی داری میگی و هیچی ندیدی

این دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن بقیه رو اذیت کن😂👀👩🦯

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هع هر روز مسخرتون میکنن چون اون قدر در جهل زندگی میکنید که خودتون نمی فهمید 

اینارو میان با شما درمیون میزارن اونوق شما رازشونو پیش ما فاش میکنین  

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
اونا وجود داشتن واقعا فکری اهرام مصر انسان ها ساختن. معابد ماه خورشید  در مکزیک و تخت جمشید خود ...

یعنی کسانی هستن که قدرت مغزشون از انسان بیشتره که تونستن همچین بناهایی بسازن؟

این حرفتون با دین ما نمیخونه،پس با احترام تاپیکتونو ترک میکنم

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
عزیزم منم روانشناسی خوندم احساس میکنم حرفانون علایم اسکیزوفرنی هست    

هرچی میخوای فکر کن من که نگفتم باهاشون دراترباط هستم یانه منم مثل شما انسانم مشکلی هم ندارم ولی شما ها چون حرف های من فراتر از فهم درک انسان هاست مورد تمسخر شما قرار میگیرم 

اینارو میان با شما درمیون میزارن اونوق شما رازشونو پیش ما فاش میکنین    

🤣🤣🤣فک کن چقد بیکار شدن ک اومدن پیش این مارو مسخره میکنن

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

ببین اجنه هستند دو دسته اند یا مسلمان هستند و شیعه یا کافر هستند

سنی ندارند

چون غدیر با چشم خودشون دیدند 

جعفر جنی مثلا مسدونم چندسال پیش مرد... 

جن تو قران اومده و هست منتها به ما کاری ندارند تا ما کاری نداشته باشیم

اینم شنیدم حکومت ها از این موارد استفاده میکنند

اما اینکه ادم فضایی چیه و اینا نمیدونم 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
کسی میتونه فرازمینی ها رو ببینه که آدم خودساخته و محکمی باشه هرکسی نمیتونه ببینه، بنظرم اسی فقط برحس ...

رفیق کسی نمیتونه با فرا زمینی ها ارتباط بگیرا

و بعدش هم جار بزنه 

این خانوم دوتا از کوچیک ترین سوالات منو جواب نداد حتی😂😂

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
هرچی میخوای فکر کن من که نگفتم باهاشون دراترباط هستم یانه منم مثل شما انسانم مشکلی هم ندارم ولی شما ...

تاپیکتون تا صفحه هفت اومده و من تا اینجا ازتون یه حرف درست حسابی ندیدم ک حالا فراتر از درک ماهم باشه

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
به زودی میان برای دوستی بامن؟ یا کلا خواهند امو؟ اره ولی بعضیا مشتاق ترن مثل من

اره بشین بیان اخه چرا با تو دوست بشن ؟ من نمیخوام ناراحتت کنم به خدا فقط دلم میخواد وعده ندی به خودت اونا نمیان برای دوستی با تو گلم من ببخش ولی نمیان 

خب گل من ببین شما درست دارین میگین راجبشون تحقیق کردین ن اینکه مث استاتر بگید باهاشون در ارتباطین و ...

متوجه هستم. من اصلا قصدجسارت به کسی نداشتم سوال قشنگیه حالا چه استاترچه دبگران قشنگه که اگراطلاعاتی دارن مطرح کنن که من نوعی بتونم استفاده کنم. درهرصورت ازتبادل نظرتون سپاس