2777
2789
خب حضورشون چه کمکی به ما میکنه؟ بار سوم فک کنم پرسیدم

هیچ کمکی ب ما نمیکنه 

بیشتر پی خراب کردن زمینن و اینکه انسان هارو برده خودشون کنن

ملکه انگلیس ک احتمال ۹٠درصد رپتایل بود چ کمکی ب ما کرد؟

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

اونا وجود داشتن واقعا فکری اهرام مصر انسان ها ساختن. معابد ماه خورشید  در مکزیک و تخت جمشید خود ...

می دونی چه قدر علم و کتاب و تجربه از زمان های قبل از دست رفتن توی جنگ ها و... 

چیزی که ما راجع به گذشته می دونیم فقط سایه ای از زندگی مردم گذشته است

و در اون زمان هنرمندان و معماران به دلایلی تجربیاتشون رو در اختیار بقیه نمی ذاشتن و به همین دلیل خیلی هامون نمی دونیم با چه تکنیکی تونستن این بنا ها رو بسازن

حتی اگر هم ثبت کرده باشن به احتمال زیاد ممکنه به دلایلی که گفتم از بین رفته باشه و... 

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرچی میخوای فکر کن من که نگفتم باهاشون دراترباط هستم یانه منم مثل شما انسانم مشکلی هم ندارم ولی شما ...

تا حالا که چیزی نگفتی که بالاتر از فهم و درک انسان ها باشه 

فقط گفتی دارن مارو مسخره میکنن😂😂

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

وای چقد خندیدم بچه ها خدا خیرتون بده افسرده شده بودم

فکر کنین فضایی ها اگه وجودم داشته باشن با این حجم مخفی کاری که تاحالا کسی اونا رو ندیده اومدن با اسی درد و دل کردن😂😂😂🤣🤣

🤣🤣🤣فک کن چقد بیکار شدن ک اومدن پیش این مارو مسخره میکنن

من مثل ایشون خیلی دیدم پسر عمه خودم همین شکلی بود خداروشکر درمان شد و بهتره صدها فیلم تو کلاسمون بهمون نشون دادن از علایم اسکیزوفرنی همین شکلی ان 

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
هیچ کمکی ب ما نمیکنه  بیشتر پی خراب کردن زمینن و اینکه انسان هارو برده خودشون کنن ملکه انگلیس ...

دقیقا میخواستم دلیل اسی رو بدونم که اونم جواب نمیده

برام کافیه فقط دوست داشتنت خدا

کمک حقیقت حرف  خوبی زدی اونا از شما محافظت میکنن با فرازمینی های منفی درجنگن عملا باید متشکر شون باشیم 

وای چقد خندیدم بچه ها خدا خیرتون بده افسرده شده بودم فکر کنین فضایی ها اگه وجودم داشته باشن با این ...

🥺🥺ماها نادان و ابله هستیم ک سخنان اسی رو درک نمیکنیم زیرا از فهم ما بالاتره😂😂😂😂😂حاجی پاره شدم

کمک حقیقت حرف  خوبی زدی اونا از شما محافظت میکنن با فرازمینی های منفی درجنگن عملا باید متشکر شون باشیم !

تاپیکتون تا صفحه هفت اومده و من تا اینجا ازتون یه حرف درست حسابی ندیدم ک حالا فراتر از درک ماهم باشه

دقیقا موافقم اگه چیزی میدونین جواب مفید بدین نه بحث کردن

تاپیک مفید اونی بود که درمورد اقیانوس ها و ناسا این چیزا بود و هر کس چیزی میدونست میگفت ن شما که یه سوالم جواب ندادین

ولی فهمیدن حرفای کسی که چشماش قشنگه واقعا سخته...
هع هر روز مسخرتون میکنن چون اون قدر در جهل زندگی میکنید که خودتون نمی فهمید 

عامو وخی اب بریز تو هاونگ بکوب سفت شد،ماتوجهلیم خبس ،توخودی جهلی

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  

من فقط این رو میدونم که همه اینموارد یک بازی بزرگه از سمت سیاستمدارانی که شما حتی اسمشون رو هم نمی دونید. همون کسانی که دنیا رو اداره میکنن. ذائقه و علائق مردم رو شکل میدن و دوست دارن شما یکسری موارد رو باور کنید. اذهان رو برای یکسری اتفاقات آماده میکنن. حالا میخواد موجودی به نام زامبی باشه یا فرازمینی یا یوفو یا هرچیز دیگه. به شما شبه اطلاعاتی میدن که خیال می کنید واقعیه اما نیست. براتون مدرک سازی میکنن تا شما یکسری پدیده رو باور کنید. قضیه خیلی بزرگتر از این حرفهاست

🥺🥺ماها نادان و ابله هستیم ک سخنان اسی رو درک نمیکنیم زیرا از فهم ما بالاتره😂😂😂😂😂حاجی پاره شدم

خیلی قیافت دیدنی وقتی دارن میان زمین 😁 دوست دارم قیافت اون موقع ببینم

کمک حقیقت حرف  خوبی زدی اونا از شما محافظت میکنن با فرازمینی های منفی درجنگن عملا باید متشکر شو ...

درگیر این چیزا نشو

داشته باشن یا نه بدرد شما نمیخوره 

خدا ما رو افریده برای رشد و داشتن هدف

درگیر حاشیه نشو

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
کمک حقیقت حرف  خوبی زدی اونا از شما محافظت میکنن با فرازمینی های منفی درجنگن عملا باید متشکر شو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂اینارو از کجا میاری خدا سرشاهده؟؟؟

دوساله نظریه دانشمندای برتر جهان و میخوندم

راجب اهرام مصر و برمودا و افرادی ک احتمال زیاد فرازمینین 

ی کلمه شون مث حرفای  تونیست حداقل یچی بگو با عقل جور در بیاذ