2777
2789
خیلی قیافت دیدنی وقتی دارن میان زمین 😁 دوست دارم قیافت اون موقع ببینم

حالا بیان زمین نمیان ور دل من یا تو ک 

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقد خندیدم بچه ها خدا خیرتون بده افسرده شده بودم فکر کنین فضایی ها اگه وجودم داشته باشن با این ...

بلییی و اسی کوچک ترین سوالات علمی در مورد اونها رو نمیتونه جواب بده😂😂😂😂

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
من فقط این رو میدونم که همه اینموارد یک بازی بزرگه از سمت سیاستمدارانی که شما حتی اسمشون رو هم نمی د ...

ایلومیناتی ، فرماسونری ، گروه بیلدربرگ و غیره .. و نخبگان تاریک 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂اینارو از کجا میاری خدا سرشاهده؟؟؟ دوساله نظریه دانشمندای برتر جهان و میخوندم را ...

متاسفانه حقیقت مخفی میکنن که ادما نفهمن بزن تو گوگل استارگیت و همین طور خزنده گان انسان نما 

متاسفانه حقیقت مخفی میکنن که ادما نفهمن بزن تو گوگل استارگیت و همین طور خزنده گان انسان نما 

خزندگان انسان نما خو همون رپتایل ها هستن خانوم دانا.

من فقط این رو میدونم که همه اینموارد یک بازی بزرگه از سمت سیاستمدارانی که شما حتی اسمشون رو هم نمی د ...

منم در این باره خیلی شنیدم 

دارن زمین رو برا شیطان آماده میکنن 

حالا یا با  اسم یوفو یا فرا زمینی یا هر چیز دیگه ای 

دارن ذهن هارو آماده میکنن

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

هیچ کمکی ب ما نمیکنه  بیشتر پی خراب کردن زمینن و اینکه انسان هارو برده خودشون کنن ملکه انگلیس ...

خوب اونا فرازمینی های منفین کمک ابداع تازه خون انسان ها رو هم میخورن 

ادعای ترسناک استاد دانشگاه استنفورد: موجودات فرازمینی در زمین حضور دارن!

🔻دکتر گری نولان، استاد دانشگاه استنفورد که به‌عنوان مشاور با پیمانکارهای سازمان‌های اطلاعاتی و دفاعی آمریکا همکاری میکنه، اخیرا اعلام کرده که موجودات فرازمینی نه تنها به کره زمین سر زدن، بلکه احتمالا هزاران ساله که توی کره زمین حضور دارن!

🔻نولان همچنین اعلام کرده که باور داره هوش فرازمینی با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین و هوش مصنوعی، بشریت رو زیرنظر داره.