2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط عاشق عقل اوناییم که باور کردن واقعا در حد همون حس سوم و اینا میکشه مغزشون🤣🤣🤣

اره بخدا😂😂😂این همه میدونن که جهان بی نهایه و موجودات مختلفی تو جهان هستن ولی ادعای اسی ایلان ماسک هم نداره😂😂😂

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
منم در این باره خیلی شنیدم  دارن زمین رو برا شیطان آماده میکنن  حالا یا با  اسم یوف ...

بله. قضیه خیلی فراتر از این به اصطلاح مجهولاتیه که مردم رو باهاش سرگرم میکنن. مردم فکر میکنن خیلی میدونن اما هیچی نمیدونن. مردم دنیا فقط چیزهایی رو میدونن که اونها دوست دارن

ادعای ترسناک استاد دانشگاه استنفورد: موجودات فرازمینی در زمین حضور دارن! 🔻دکتر گری نولان، استاد ...

میشع کانالت رو به منم بگی ممنون میشم

ولی فهمیدن حرفای کسی که چشماش قشنگه واقعا سخته...

من وجود فرازمینی هارو باور دارم ولی اینکه شما آدم عالمی در این باره هستی رو نه

رفتی تو گوگل چندتا چیز خودندی اومدی مثلاً. مطلع کنی با هزاران شرط و شروط؟😂 

آخه آدم عاقل سیاستمداران مگه همچین مسایل مهمی رو اجازه میدن تو گوگل و سوال مدیا پخش بشه و اطلاعات باشه 

هرچی هست حدس و گمانه.مدارک اصلی دست خودشونو و به من و تو نشون نمی‌دن

کمتر هم فیلمای تخیلی ببین

لایک نکنید.ممنون❤️

عوارض کشیدن شیشه رو مشاهده میکنید دوستان

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

اسی حتی نمیتونه سوالا رو جواب علمی بده و باهمه بحث میکنه ، همچین ادمی محاله بتونه همچین چیزایی رو بب ...

چیزایی که داره میگه من صدسال پیش درموردشون خونده بودم و در همین حد اطلاع دارم اسی چیز جدیدی اضافه نکرده تاحالا که بگم واااااای اینو نمیدونستم 

حتی یه خبر خوندم که یکی از دانشمندا امریکایی گفته بود تعداد سفینه ها و بشقاب پرنده ها نزدیک زمین انقدر زیاد شده که ما نمیتونیم کنترل کنیم و از انگلیس کمک خواستیم 

بله. قضیه خیلی فراتر از این به اصطلاح مجهولاتیه که مردم رو باهاش سرگرم میکنن. مردم فکر میکنن خیلی می ...

دوست دارم حرفات رو بشنوم و ممنون میشم بیشتر توضیح بدین

ولی فهمیدن حرفای کسی که چشماش قشنگه واقعا سخته...