2777
2789

چند وقت پیش سازمان غیر انتفاعی METI(پیام رسانی به هوش فرازمینی) همایشی رو با حضور محقق های کهکشان و فضا برگزار کرد که داخل اون همایش درباره اینکه ممکنه ما توی یه باغ وحش کیهانی باشیم صحبت شد این سوال به وجود اومد که اگه واقعا اون‌ها وجود دارن چرا هیچ سر نخی از وجود خودشون به انسان نمیدن و ارتباطی به انسان‌ها برقرار نمیکنن و چرا به نزدیکی‌ انسان‌ها به خودشون اهمیتی نمیدن؟ و اینجا بود که فرضیه "سکوت کیهانی" به وجود اومد و گفته شد 

****بخاطر عقب بودن هوش و نبوغ انسان‌ها نسبت به خودشون ما رو به شکل موجودات عقب افتاده‌ای از علم میبینن و ما رو فاقد شعور بالا برای دستیابی به علم خودشون و ارتباط میدونن****

شما فک کنید استاتر چقد شعور و هوشش بالاس ک فرازمینی ها باهاش راجب مسخره بودن ماها دردودلم کردن😳😳😳😳

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزایی که داره میگه من صدسال پیش درموردشون خونده بودم و در همین حد اطلاع دارم اسی چیز جدیدی اضافه نک ...

اینو منم خونده بودم ، فقط خندم میگیره از اونایی که باور میکنن، این تایپکو فقط برای پربازدید شدن زده

این دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن بقیه رو اذیت کن😂👀👩🦯

😂😂😂 من نیازی ندارم بیام با شماها حرف بزنم کار من اطلاع رسانی و پاسخ دادن به سوالات شماست

نیازی نداشتی که نی نی سایت عضو نبودی عزیزم 

الان باید با فرازمینی ها پروژه تکمیل میکردی 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

نه منبع من کسان دیگه هستن که البته همین هم از سر شماها برفی فهمیدن حقیقت زیادع 😁

باشه تو راست میگی فقط تو روخدا یه روانپزشک برو تا کارت به جاهای باریک نکشیده. 

هوف

باز بچه های دبیرستانی امتحاناشون تموم شد !!

اسی در ارتباط با فرازمینی ها😂 

لطفا در مورد اشتراک زمین و قطب ها بگید ببینم ؟؟!

باید تخصصی بحث کنیم،هوم؟😂😂

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
عوارض کشیدن شیشه رو مشاهده میکنید دوستان

ن ن ن عوارض موتوری ها،ساقی موتوری ها وقتی جنس بد میدن ،بعضی ها حسین بقال سر کوچه راادم فضایی می بینن

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم