2777
2789
اسی در ارتباط با فرازمینی ها😂  لطفا در مورد اشتراک زمین و قطب ها بگید ببینم ؟؟! باید تخصصی ب ...

این اگه میخواس جواب بده همون دفه اول جواب میداد الاعم رفته گوگل سرچ کنه ببینه چی گیرش میاد🤣🥲

ولی فهمیدن حرفای کسی که چشماش قشنگه واقعا سخته...
افراد اینجام نیاز ندارن از مجهول هویه ای سوالات در مورد فرا زمینی ها بپرسن 😂😉 خب اول در مورد بعد ...

اسی رو باید فرستاد ناسا 

اونا اون همه خودشون رو پاره میکنن با هزینه های میلیارد دلاری میرن سیاره های دیگه و موشک می‌سازن تا فرازمینی پیدا کنن بعد خبر ندارن یکی تو ایران آدرس دقیق داره🤣

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣🤣اخوند های خودموته

من هی گفتم اینا معلومه زمینی نیستن بیا تایید شد 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

اسی  واقعا باهوشه راه پر بازدید شدن پیدا کرده 

تبریک میگم،البته اون پیدا نکرده فرا زمینی ها بهش گفتن😂😂😂

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
اسی در ارتباط با فرازمینی ها😂  لطفا در مورد اشتراک زمین و قطب ها بگید ببینم ؟؟! باید تخصصی ب ...

توی یه گزارش والنتین دگترو از روسیه ادعا کرده که یه سفیه فضایی متعلق به موجودات فضایی رو توی قطب جنوب پیدا کرده والنتین گفته:

"در جست وجوهای خود از طریق گوگل ارت منطقه ای را در قطب جنوب یافته که یک بشقاب پرنده فضایی در آن نقطه سقوط کرده"

اما با رفتن بعضی از کارشناس‌ها به‌ اون منطقه گفته بودن فقط یه شکافه و چیزی نیست 

اما‌به نظر میرسه آنها چیزی رو

پنهان میکردن چون والنتین در این باره باز گفته بود

"دروغ میگن این دیسک بزرگ یه ماشین متعلق به بیگانگان بوده که حین پرواز توی برف ها سقوط کرده و گفته بود که شیء ‌ای که پیدا کردن بدنه ای فلزی داره و از سنگ نیست!

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

سوال منم جواب بده  فرازمینیا در کدوم بُعد هستن؟ چطوری حرف میزنن؟ غذا چی میخورن؟حشرات؟ چه قد ...

من بگم،چهاربعد ن،غذا اشکنه وماس وخیار دوس میدارن،هگوری بگوری حرف میزنن

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  

یقینا وجود دارن.

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

این اگه میخواس جواب بده همون دفه اول جواب میداد الاعم رفته گوگل سرچ کنه ببینه چی گیرش میاد🤣🥲

اره به خدا😂😂😂😂

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
من هی گفتم اینا معلومه زمینی نیستن بیا تایید شد 

🤕😂فک کنم واقعن فرازمینین ۱۸سالمه تاحالا فوت ی اخوندو ندیدم فک کنم معجون جاودانگی خوردن اینا

اهان این نظریه جدید که اونا ما رو هدایت میکنن و ما رو تربیت کردن  این نظریه کاملا رد شده ولی ی ...

خدا مدگل و پوتک و یوتیوب فارسی رو آتیش بزنه زیر سر اوناس همه چیز 😑🤣

تو دانشت پایینه متوجه نیستی اسی الان داره باهاشون دردودل میکنه میگه واقعا انسان ها مسخره و نادان هستن👀

مرسی از ناسا ک همچیو از ما قایم میکنه تا ی کودک بیاد برامون اثباتش کنه 

یجوری میگن قایم میکنن انگار ما مردم عادی بفهمیم چیکار قراره بکنیم ولمون کن عامو