اسی رو باید فرستاد ناسا اونا اون همه خودشون رو پاره میکنن با هزینه های میلیارد دلاری میرن سیا ...
ارههههه😂😂😂ارههههمن اسی معرفی میکنم ناسا ب عنوان ساقی خودمم گردن میگیرم بلکه بشه اقامت کره ماه بگیرم ازشون
از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست دارم حرفات رو بشنوم و ممنون میشم بیشتر توضیح بدین
یک هدف مرکزی وجود داره برای ایجاد نظمی به نام نظم نوین جهانی. نظمی که در اون همه دنیا باید براساس یک نقشه و برنامه ریزی بزرگ که توسط سایه های پشت پرده شکل گرفته چیده بشه. این نقشه نیاز به یکسری المان و باور داره. باور به فرازمینی ها، زامبی ها، مثلث برمودا و ... البته این هدف یک هدف بسیار بزرگه و نمیشه همه رو بطور کل توضیح داد. این افراد در پشت پرده برای من و شما ادراک سازی میکنن. خودشون پدیده ای غیر واقعی رو خلق میکنن و با یکسری مدارک و شواهد ساختگی که اونها رو هم خودشون میسازن برای من و شما تبیین میکنن. ما بعنوان مردم دنیا باید باور کنیم فلان پدیده وجود داره. حالا پشت پرده ایجاد اون پدیده میتونه اهداف فراوانی باشه. کسانی که تمام رسانه های جهان رو در اختیار دارن و هرچیزی که بخوان رو به خورد ما میدن. مردم دنیا در توهم آگاهی بسر می برن اما بازیچه هستند
دلم میخواد برای ایران قدمی بردارم چه بسا ک ایران ب افرادی چون اسی نیاز داره 😂😂
از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
سلام کاربران گرامی،تمام این مباحث استارتر در گوگل وفضای مجازی به صورت فرضیه گفته شده،و اثبات نشده است و تمام فیلم ها به صورت انیمیشن می باشد،اگر چنین بود در قرآن کریم به آن اشاره می شد،این مطالب فقط فرضیه ای بیش نیست،در خصوص آثار باستانی قدیمی بنده تحقیق داشتم و بدست خود انسان ساخته شده که مبحث خیلی مفصلی است،در پايان وجود فرازمینی ها فقط ی فرضیه می باشد،موفق باشید
تمام تلاشم میکنم اما قول نمیدم دلم میخواد برای ایران قدمی بردارم چه بسا ک ایران ب افرادی چون اسی نی ...
هییییبییییچ فردا چهارتا کله گنده چش قلمبه میان وادعای اخوندک بودن میکنن،لااقل کم کم بهشون بده تا کم کم ادعا کنن ننه ننه ننه ،یارانمونانخورن این انچوچکا
میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم
سلام کاربران گرامی،تمام این مباحث استارتر در گوگل وفضای مجازی به صورت فرضیه گفته شده،و اثبات نشده اس ...
فرضیه نیست و اثبات شدع
اثار باستانی به جا مونده کاملا نشون میده وجودشون رو
اهرام مصر درش سفینه ی فضایی حک شده
و هزاران دلیل به میشه به طور یقین گفت وجود دارن
در قرآن گفته شده انسان اشرف مخلوقات بر روی زمینه!
نگفته که وجود ندارن این موجودات
اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو برد:)) (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
هییییبییییچ فردا چهارتا کله گنده چش قلمبه میان وادعای اخوندک بودن میکنن،لااقل کم کم بهشون بده تا کم ...
باشه باشه جیره بندی میکنم براشون ک رام ما ایرانی ها بشن😂😂😂
چ اسم قشنگی ام دارن،اخوندک😂😂😂
فرضیه نیست و اثبات شدع اثار باستانی به جا مونده کاملا نشون میده وجودشون رو اهرام مصر د ...
ببین اصلا تو قران از 6 نوع موجود توی جهان حرف زدن،3-4 نوعش میشناسیم،2 نوعش نه،معلوم نیست اونا چین واقعا
من بگم،چهاربعد ن،غذا اشکنه وماس وخیار دوس میدارن،هگوری بگوری حرف میزنن
من خودم توی فرایند آموزش زبان آدمیزاد ها بهشون کمک کردم کجای کاری ایششش🤣 تازه عاشق کوفته تبریزی هم هستن
میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی