ارههههه😂😂😂ارههههمن اسی معرفی میکنم ناسا ب عنوان ساقی خودمم گردن میگیرم بلکه بشه اقامت کره ماه بگی ...
مریخ بهتره ها بلاخره چند میلیون سال قبل شبیه زمین خودمون بوده احساس دلتنگی نمیکنی توش
میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی
والا تو گوهدونی خودمون داریم دست و پا میزنیم امروز یارانمونو قط کنن یا فردا ی عده شکم سیرن وایسادن ...
والا دیگه انگار بیکاریم بفهمیم هستن گرز و شمشیر و تفنگ به دست میریم خط مقدم تشکیل میدیم یا از کارای دیگه سر در میاریم بریم دانششون رو بدزدیم
اگه بیان نشون بدن خودشون رو امیدوارم یه چیزی داشته باشن آدم بخوره پیر نشه من پیر شدن ندوس🤣
میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فرضیه نیست و اثبات شدع اثار باستانی به جا مونده کاملا نشون میده وجودشون رو اهرام مصر د ...
سلام کاربر گرامی،در کجای قرآن در مورد فرازمینی گفته شده برام اثبات کن،درخصوص آثار تاریخی،فقط در زمان حضرت سلیمان نبی،که به فرمان خدا اجنه به تسخیر ایشان در آمدن و ساخت مسجد الاقصی را بر عهده گرفته،نمونه دیگر آوردن تخت ملکه صبا بدست اجنه،حال شما اگر کاخ خورشید را دیده باشید،طریقه ساخت آن را در۳۰۰ سال پیش به بنده توضیح دهید تا بنده از نظر باستانی طریقه ساخت آن را به شما توضیح دهم
مریخ بهتره ها بلاخره چند میلیون سال قبل شبیه زمین خودمون بوده احساس دلتنگی نمیکنی توش
من علاقه شدیدی ب ماه دارم عشقمو یادم میارا😂😂
از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
سلام کاربر گرامی،در کجای قرآن در مورد فرازمینی گفته شده برام اثبات کن،درخصوص آثار تاریخی،فقط در زمان ...
منبع دیگه ای برای حرفاتون جز قران دارید؟؟
قران مورد قبول همه نیست !
از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
نمیدونم کدوم سوره بود تو یه چنل خوندم،انسان ،جن ،حیوانات،فرشتگان
بله شما بجای اون کابر اگر کاخ خورشید رو دیده اید،نحوه ساخت آن را بگویید تا بنده با ذکر منبع به شما ن ...
نه کاخ خورشیدو ندیدم
فقط خواستم بگم یک منبع کافی نیست
بله شما بجای اون کابر اگر کاخ خورشید رو دیده اید،نحوه ساخت آن را بگویید تا بنده با ذکر منبع به شما ن ...
الان تو گوگل سرچ کردم کاخ خورشید کجا ک هنر دست ایرانیاس و اون زمان علم خیلی پیشرفت کرده بود ،اهرام مصر کجا ک مال خیلی قدیم تره
این موجودات رو که میدونم گفتین دوسه تا دیگه گفته اونا چین؟
اونا اسم برده نشدن
ب طور کلی گفتن 6 نوع موجود ک 2 تاش اسم برده نشده
خوب،شما به فرض مثال اگر قران قبول ندارید یک اثر تاریخی دیگر مثال بزنید تا بنده نحوه ساخت آن را بدست ...
همون اهرام مصر