2777
2789
ی چنل دارم تو تلگرام روبیکا همه فرضیات وجود فرازمینی هارو با فیلم و عکساش میزاره حتما از اونجاخونده ...

واقعا فکر کردی مثل بقیم ! با چهارتا چیز بیام اینجا حرف برنم بعضی وقت بدم نمیاد که فرازمینی ها شما به مسخره گی میگیرن 

تاجایی که کامنتارومیخونی بیشتربحث مزاح مطرح شده وجواین سوالوبه سمت دیگه ای کشونده. البته جسارت نمیکنم وشادبودن وفضاروشادکردن خوبه منتهی به حداعتدال. امافرازمینی تاجابی که شنیدیم وخوندیم هستند. حتی گاهامطرح شده دربین ماحضوردارن وگروهی هم میگن ازاینده ای نه چندان دوربازمینی هامستقیماارتباط برقرارمیکنن که ممکنه این ارتباط خطرناک ونابودی ماباشه وممکنه هم مثبت باشه گفته شده دراشخاص باگروه خونی PH_احتمال بودنشون هست. اینافرضیه های موجودی که من خوندم حالا اگرواقعااطلاعاتی دارید درزمینه فرازمینی درردمطالب بالا یاتکمیل اوناخوشحال میشم بخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم باستان اون هارو به عنوان خدا قبول داشتن ولی ماکه نداریم چون از سیارع دیگع ای اومده بودن فکر میک ...

خب این فرض رو زمانی می تونیم در نظر بگیریم که مطمئن باشیم قبلا وجود داشتن ولی حرف من اینه که احتمالا مثل بقیه خدایان یه چیز سمبولیک بوده برای اداره بهتر جامعه و وجود خارجی نداشته

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
واقعا فکر کردی مثل بقیم ! با چهارتا چیز بیام اینجا حرف برنم بعضی وقت بدم نمیاد که فرازمینی ها شما به ...

ببخشید مسخرگی درسته

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
واقعا فکر کردی مثل بقیم ! با چهارتا چیز بیام اینجا حرف برنم بعضی وقت بدم نمیاد که فرازمینی ها شما به ...

شما که جوابی به سوال ها نمیدی فقد بحث میکنی

ولی فهمیدن حرفای کسی که چشماش قشنگه واقعا سخته...

عزیزم منم روانشناسی خوندم احساس میکنم حرفانون علایم اسکیزوفرنی هست  

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

😂😂😂😂ریدم .

فرازمینی ها مارو مسخره میکنن؟

حرفات بی منطقه منم کلی راجبشون تحقیق کردم و هرچی مقاله و فرضیه راجبشون بود رو خوندم و مطمعنم وجود دارن

ولی دیگه ن تا این حد ک بیان بشینن کنار تو انسان هارو مسخره کنن ولمون بده بچه😂😂😂

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

خب این فرض رو زمانی می تونیم در نظر بگیریم که مطمئن باشیم قبلا وجود داشتن ولی حرف من اینه که احتمالا ...

اونا وجود داشتن واقعا فکری اهرام مصر انسان ها ساختن. معابد ماه خورشید  در مکزیک و تخت جمشید خود ایران شهر سوخته و هزاران جای دیگه هزاران پیش چطور بع این علم رسیدن؟ 

تاجایی که کامنتارومیخونی بیشتربحث مزاح مطرح شده وجواین سوالوبه سمت دیگه ای کشونده. البته جسارت نمیکن ...

خب گل من ببین شما درست دارین میگین راجبشون تحقیق کردین

ن اینکه مث استاتر بگید باهاشون در ارتباطین و اونا انسان هارو مسخره میکنن وگرنه همه میدونن ک هستن 

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

😂😂😂😂ریدم . فرازمینی ها مارو مسخره میکنن؟ حرفات بی منطقه منم کلی راجبشون تحقیق کردم و هرچی مقال ...

هع هر روز مسخرتون میکنن چون اون قدر در جهل زندگی میکنید که خودتون نمی فهمید