2777
2789
که چی بشه ؟ 

خب دوست دا م باهاشون دوست باشم

خودت گفتی چیز بدی نیست

اشکالی  داره؟به موجوداتی بجز انسان ها علاقه مندم دلم میخواد با یکی که خیلی باخودم فرق داره دوست باشم

از چیزای جدید لذت میبرم

حالا بگو چجوری میتونم باهاشون دوست بشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فک کنم اخوندا خودمونو میگه😂

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
سرچ کردم یه خداست افسانه خدایان کم نداریم چرا باید اینو قبول کنم؟ 

مردم باستان اون هارو به عنوان خدا قبول داشتن ولی ماکه نداریم چون از سیارع دیگع ای اومده بودن فکر میکردن خدا هستن 

ناسا حقایق از شماها پنهان میکنه تا حقیقت نفهمید 

هوووم 

خب مایلم از این حقایق ک برای شما اشکاره بیشتر بدونم؟!

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !

جهان بی نهایت عظیمه و به نظر من محاله ما تنها باشیم 

ولی از اون طرفم اطلاع نداریم سایر آفریده ها چطوری هستن بیشتر حاصل تخیلات بشریه چهره آدم فضایی ها 

مثلا اهرام مصر رو دانشمندان میگن احتمالا موجودات فرا انسانی ساختن چون وقتی امکانات و ابزار های اون دوره رو با این بناهای عظیم مقایسه میکنن قابل تصور نیست ساخته دست بشر باشه البته همه ی اینا در حد تئوریه....

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

خب دوست دا م باهاشون دوست باشم خودت گفتی چیز بدی نیست اشکالی  داره؟به موجوداتی بجز انسان ها ع ...

خیلی ها دلشون میخواد ارتباط بگیرن 

تنها که تو نیستی گلم 

دوم به زودی خواهند امد 

این اطلاعاتو از کجا اوردین؟

ی چنل دارم تو تلگرام روبیکا همه فرضیات وجود فرازمینی هارو با فیلم و عکساش میزاره حتما از اونجاخونده فرازمینی شناس شده 😂😂

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

گروهی فرازمینی ها جهش ژنتیکی دست کاری در ژن 

ها این قبول دارم  

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد.