2777
2789

اسی اینو مطمعنم که فرازمینی ها وجود دارن چون خدا میلیاردها سیاره آفریده که موجودات دیگه ای جز ما هستن زندگی میکنن، سوالم اینه اونا چه شکلین شبیه انسانن؟

این دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن بقیه رو اذیت کن😂👀👩🦯

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوش به حالت که فرازمینی ها رو خوب میشناسی،ماکه همین زمینی ها رو هم خوب نمیشناسیم😐

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

بچها اسی راست میگه که با مافرا زمینی ها ارتباط داره😂😑

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

مطعمنی ادما علاقه به فرازمینی هادارن ولی متسفانه ابله توی ایت سایت وجود داره که همه چیز به مسخ ...

ادما ب خیلی چیزا علاقه دارن اما از جای درست تحقیق میکنن!

من مشکلی با ابله بودن ندارم!

ولی تو ب عنوان کسی ک با فرا زمینی ها در ارتباطی حتما باید اطلاعاتت در هر چیزی بالا باشه،در مورد بعد 5 چی میدونی؟؟نظرت در مورد قطب ها چیه؟؟؟ اگر نتونی جوابی بدی ک تو گوگل نیست اون وقت ابله تویی ک میخوای وقت بقیه رو بگیری!

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
ناسا حقایق از شماها پنهان میکنه تا حقیقت نفهمید 

مرسی ک شما پنهون نمیکنین و محروممون نمیکنین

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
اره اثبات کاری نداری تو گوگل بزن مجسمه های باستانی از فرازمینی ها بزن انوناکی اگه باورت نشد فیلم برا ...

سرچ کردم یه خداست

افسانه خدایان کم نداریم چرا باید اینو قبول کنم؟ 

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"