2777
2789
تو قران امده انسان اشرف مخلوقاته پس موجودی برتر از ما وجود نداره فرا زمینی ها ممکنه در حد حشره یا حی ...

حتی جن و فرشتگانم اجازه ی ارتباط با ما رو ندارن مگر به خواست خدا شاید بعد از مرگ رفتیم اون دنیا موجودات دیگری رو ببینیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو قران امده انسان اشرف مخلوقاته پس موجودی برتر از ما وجود نداره فرا زمینی ها ممکنه در حد حشره یا حی ...

6 نوع موجود وجود داره 

جهان بی نهایته 

برای ما قابل باور و تصور نیست 

ولی وجود دارن اما ب این صورت نه 

اما ادعای  اسی بی اساسه

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
نه تو هیچ شباهتی به اونا. نداری تو انسانی و اونا فرازمینی دوست بودن با اونا کاری بدی نیست ولی هیچ شب ...

اثبات کن وجود دارن

(اینو که دیگه باید بتونی جواب بدی)

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
افراد اینجام نیاز ندارن از مجهول هویه ای سوالات در مورد فرا زمینی ها بپرسن 😂😉 خب اول در مورد بعد ...

مطعمنی ادما علاقه به فرازمینی هادارن ولی متسفانه ابله توی ایت سایت وجود داره که همه چیز به مسخره گی میگیرن

میدونم عزیزم ولی مگه میشه تو جهانی به این عظمت وجود نداشته باشن؟

هستن ولی اونقد ک طرفداراشون گندشون میکنن نیستن

چون ما هیچی ازشون ندیدیم

اونا یا انقد از ما پیشرفته ترن ک میلی ب ارتباط گرفتن با ندارن

یا شایدم عقب تر باشن

کاری ب ما ندارن 

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

شاید بیماری اسکیزوفرنی باشه 

احتمالش هست😂😂😂

ناسا با این اطمینان حاضر نمیشه از فرا زمینی ها بگن تو سطح جهان بعد اونوقت😐

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
اثبات کن وجود دارن (اینو که دیگه باید بتونی جواب بدی)

اره اثبات کاری نداری تو گوگل بزن مجسمه های باستانی از فرازمینی ها بزن انوناکی اگه باورت نشد فیلم برات میفرستم

چقد حوصلم سر رفته بود 

خدا خیرت بده استارتر فرازمینی شناس😅

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰