2777
2789
عنوان

گرفتگی بینی و نفس بعد عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 47219 بازدید | 181 پست
وااای خدااا ؛ انگار داری از دل من میگی اگه بدونی قبل از اینکه اینجا پیدات کنم و باهات حرف بزنم چه ح ...

فداتشم ابجی قشنگم  چون من تمام حرفای بچه ها رو شات گرفته بودم همش تو گالریم میرفتم میخوندم 

اخرش گفتم خدایا فقط به خودت میسپرم 

همش میگفتم قبل عمل چقدر خوشبخت بودم چرا قدرشو ندونستم 

همه الان دارن همه جاشونو عمل میکنن خاهر ما که فقط یه دماغ عمل کردیم 

نگران نباش عزیزم خدا به همه مریضا شفا بده و به ماهم کمک کنه عزیزم 

حتما حتما خوب میشی اینو قول میدم 

خوشحالم که تونسم کمی حالتو بهتر کنم🤗باز تو به حرفای من قانع میشی من میرفتم سراغ اوناییکه چند ساله عمل کردن زیر یسال قانع نمیشدم 😂در این حد خودمو اذیت میکردم 

باز سوالی داشتی در خدمتم 

فداتشم ابجی قشنگم  چون من تمام حرفای بچه ها رو شات گرفته بودم همش تو گالریم میرفتم میخوندم  ...

از صمیم قلب ممنونم ازت. اندازه چت با صدتا دماغ عملی مرهم بودی برام. آره، آبجی، منم میسپرم به خدا

مرسی از همراهیت 

حتما بازم میام بنویسم برات 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشم ابجی قشنگم  چون من تمام حرفای بچه ها رو شات گرفته بودم همش تو گالریم میرفتم میخوندم  ...

خزان جان میشه بگی تا کی شستشو با سرم و سرنگ ادامه داره؟ من وقتی شستشو میدم باز میشه بعد از یکی دو ساعت دوباره کیپ میشه ...میخوام بدونم نکنه همیشه باید سرم و سرنگ به دست باشم؟  یا شب قبل خواب شستشو میدم با سرم باز میشه بعد نصف شب بیدار میشم میبینم گرفته و دارم با دهن نفس میکشم.

ماه اول علائمت اینطوری بود؟

یادمه گفتی 3 ماه طول کشید برات

خزان جان میشه بگی تا کی شستشو با سرم و سرنگ ادامه داره؟ من وقتی شستشو میدم باز میشه بعد از یکی دو سا ...

منم شبا بینیم کیپ میشد عزیزم 

حتی دهنم خشک میشد لبام پوسته میداد بعد دوماه کم کم خوب میشه عزیزم 

گفتم بهت نود درصد بعد دوماه اوکی میشی 

شستشو هم بعد سه ماه دیگه نیاز نیس خییلی اروم فین کن نگرانم نباش 

من الان کیپ شدن بینیم خیلی خیلی بهتر شده و فقط گاهی یه طرف بینیم کیپ میشه اونم بیشتر موقع خواب با گذشت زمان همش کم کم حل میشه فقط صبر و زمان 

نگران نباش قشنگم

منم شبا بینیم کیپ میشد عزیزم  حتی دهنم خشک میشد لبام پوسته میداد بعد دوماه کم کم خوب میشه عزیز ...

آره دقیقا، لب دهن گلو خشک میشه

پس طبیعیه و زمان میخواد

باشه گلم، صبر میکنم صبر

ممنونم خوشگلم

آره دقیقا، لب دهن گلو خشک میشه پس طبیعیه و زمان میخواد باشه گلم، صبر میکنم صبر ممنونم خوشگلم

من یادمه به خودکشی فکر میکردم خاهرم میگفت طرف سرطان میگیره مثل تو نمیکنه 😂

الان خودم میخندم به فکرای خودم 

مورد بود تو همین سایت میگفت شش ماه بعد تنفسش اوکی شد عمل بینی فقط زمان میخاد فداتشم صبر کن دوماه بعد همین موقع میگی که چقدر خوب شدی 

من میگفتم انگار حس میکنم داخل دماغم تارعنکبوت بسته اون حس رو داشتم ولی ابجیم بهم میخندید 😂😅صبر کن فقط

من یادمه به خودکشی فکر میکردم خاهرم میگفت طرف سرطان میگیره مثل تو نمیکنه 😂 الان خودم میخندم به فکر ...

😂😂 هم خندوندی منو هم آروم شدم 

منم تو همون مرحله افکار منفی ام.... 

انشاالله آبجی بیام منم همینو بگم بعد دوماه 🙏🏻

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم 😅

😂😂 هم خندوندی منو هم آروم شدم  منم تو همون مرحله افکار منفی ام....  انشاالله آبجی بیام ...

خوشحالم تونسم لبخند بیارم به لبت 

همه درست میشه نگران نباش و فقط به خدا توکل کن 

عزیزم نمیدونم چرا نمیشه  جانم سوالی داری؟؟؟

نخواستم اینجا طولانی حرف بزنم اما باشه اینجا مینویسم.

از سر استرس دارم پیام میدم. یعنی 25 روز گذشته هنوز مشکل گرفتگی بینی ام بهتر نشده. یکم صدام باز شده اما فقط یکم. دیشب با دهن باز خوابیدم چون جفت سوراخای بینی ام کیپ شده بودن. صبح شستشو دادم باز شد دوباره 2 ساعت بعد کیپ شد.

میدونی میترسم دکترم تو حالت بی حوصلگیش یا خستگیش عمل کرده باشه و دقت نکرده باشه.

حالا قبل عمل و بعد عمل هم تو مطب با مراجعینش حرف زدم. بعضیاشون گفتن از اول مشکل تنفسی نداشتن بعضیاشونم گفتن یک ماه بعد خوب شدن. حالا منم نزدیک یکماهم دیگه چرا خوب نمیشه کامل؟

از الان دنبال فوق تخصص تو تهرانم برای اصلاح و ترمیم.

یعنی اگه قرص آرامبخش نباشه من قلبم وایمیسته از ترسم.

اینهمه حرف زدم آبجی، خواستم بپرسم علائمت روز 25 چطور بود؟

چقدر طول کشید تا کامل باز بشه؟

یا بعضی روزا کیپ میشد بعضی روزا میگرفت؟

جلو کولر میگرفت؟

روزی چند نوبت سرم استفاده میکردی؟ من هر 3 روز یه سرم نیم میلی تموم میکنم.

مثلا روز 25 ام موقع پیاده روی تند، کیپ نمیشد یا سخت نمیشد تنفست؟

جواب دکترت به علائمت چی بود؟ دکتر من همش میگه نگران نباش، فکر میکنم الکی میگه

میگم ماه دوم که وارد شدی بازم گرفتگی داشتی؟

وای اگه من چند روز دیگه وضعم همین باشه چکار کنم؟

هم خودم خسته شدم از وضعیتم هم اطرافیانمو خسته کردم....

الان چند وقت گذشته از جراحیت؟ خوبه خوب شدی؟

چقدر سوال پرسیدم

نخواستم اینجا طولانی حرف بزنم اما باشه اینجا مینویسم.  از سر استرس دارم پیام میدم. یعنی 25 روز ...

سلام عزیزم 

ببین قشنگم گرفتگی بینی فقط بخاطر التهاب و زخمه 

اگر روزی که تامپونارو دکتر کشید اولش راحت نفس کشیدی بدون این گرفتگی موقته و برطرف میشه 

من روزی که تامپونارو کشید یکی دوساعت خوب بودم بعد گرفت سرم میزنم اصلا اوونقد گرفته بود از حلقم بیرون نمیومد عزیزم 

یک روز کیپیش یک روز خشکی یک روز ابریزش کلا اذیتم میکرد 

من الان که سه ماهه و خورده ایه عمل کردم فقط بعضی شبا اونم یه سوراخ کیپ میشه بعد کم کم تا صبح خوب میشه 

درمورد سوالاتت اره دکترمنم میگفت صبر کن فقط شش ماه اگه بازم مشکل داشتی حل میکنیم 

اره عزیزم جلوی کولر میگرفت تو تازه دماغت تیغ خورده نباید جلوی کولر بشینی 

پیاده روی میرفتم نفس کم میاوردم 

منم خانوادمو کلافه کرذه بودم در حدی که مامانم یبار فوشم داد😂😩بجای اینکه دلداری بده 

میگفتم خدایا من این زیبایی نمیخاسم اصلا دماغو که عمل میکنی انگار اذیتی انگاررمال خودت نیست تنگه سفته سنگینه کیپه بهت قول میدم تا پایان سه ماهگی این کلافگیت طول نمیکشه 

بعد سه ماه نود درصد حل میشه میمونه ده درصد که اونم تا پایان شش ماه یا یسال حل میشه ان شاالله مثل من که گرفتگی کمی دارم یا یه مقدار خیییلی کم ابریزش دارم در حدی که خودم متوجه میشم اروم فین میکنم

اصلا نگران نباش بازم میگم بازم میگم عزیزم هرچقدرم حساس باشی اندازه من حساس نیسی فقط تاپیکامو بخون ببین من حساسم یا تو 😩😂😂

سلام عزیزم  ببین قشنگم گرفتگی بینی فقط بخاطر التهاب و زخمه  اگر روزی که تامپونارو دکتر ک ...

فقط اونجا که میگی تاسه ماه قول میدم درست شه... آرومم میکنه بعد انگار یه صدایی میاد تو سرم که اگه برای تو درست نشه چی؟ اگه بمونه چی؟ اگه مجرای تنفسیت تنگ بشه چی؟

عمل من بدون تامپون بود. روزی که آتل رو برداشت بعدش شستشو با سرم دادم یه سه ساعتی باز شد و بعدش دیگه گرفت کیپ شد وصدا تو دماغی شد.

بعدش ترشحات ببخشید زرد یا بی رنگ شروع شد هی جلوی مجاری تنفسم رو میگیرن، هی شستشو میدم خارج میشن و بعد دوساعت دوباره پر میشه و حس خفگی دست میده.

آبجی یه سوال دیگه؟ همون ماه اول که برات بعضی وقتا باز میشد، حالت قبل عملت راحت و پرحجم هوا رو میکشیدی تو بینیت؟ یا ته بینیت حس تنگی و فشار داشتی؟ میدونی میخوام چی بگم؟ مثلا مواقعی که راه تنفس بینیم باز میشه و میتونم از بینی نفس بکشم مثل قبل از عملم هوای پر فشار با حجم بالا نمیتونم. انگار بالای بینیم احساس فشار میکنم یا تنگه یا باز مخاط جمع شده نمیدونم.

آره عزیزم. تاپیکاتو چندتایی خوندم و دیدم چقدر مضطرب بودی و حتی روانپزشک مراجعه کردی. ولی خدارو شکر الان خیلی خوب شدی. منم حالت وسوای فکری گرفتم انگار.

حوصله میکنی جوابمو کامل میدی چون درد کشیدی و اذیت شدی و حالمو میفهمی، ممنونم

الان از روز عمل تا امروز خنده از ته دل نداشتم و دیگه اون دختر پرانرژی نیستم

آبجی لطفا تو این روزا برام دعا کن زود بهبود پیدا کنم و منم دیگه خوب بشم