2777
2789
عنوان

گرفتگی بینی و نفس بعد عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 47219 بازدید | 181 پست
فقط اونجا که میگی تاسه ماه قول میدم درست شه... آرومم میکنه بعد انگار یه صدایی میاد تو سرم که اگه برا ...

عزیزم داخل بینیت التهابه زخمه فداتشم کم کم بهتر میشه منم مثل تو مواقعی که بینیم باز بود بازم تنفس راحت نداشتم 

عمل کردی دیگه خاهرم 

منم عملم بدون تامپون بود ولی گفتم گرفتگیم ادامه دارع بود حتی واسه بعضیا تا شش ماه میمونه چون بودن بچه هاییکه دلداری میدادن 

بینی با بویایی و صدا و تنفس در ارتباطه بخاطر همون فکرتو درگیر کرده 

مطمعن باش دوماه دیگه 

رفته رفته فقط زمان حلش میکنه 

من الان راهی شدم کربلا حتما دعات میکنم عزیزم 

فقط به خودت بگو خوب میشی الان همه عمل میکنن یه دماغ عمل کردیم ما افسردگی گرفتیم 

دعات میکنم حتما 

فقط اونجا که میگی تاسه ماه قول میدم درست شه... آرومم میکنه بعد انگار یه صدایی میاد تو سرم که اگه برا ...

ابجی من دارم میرم کربلا خدا بخاد دو هفته اینا شاید نتونم آنلاین بشم یوقت حمل بر بی ادبی نشه 

من بعد سه ماه  تازه دارم میخندم 

شک نکن توهم میای میگی چقدر حالت خوبه و مثل قبل میخندی نهایت نهایت ته تهش دیگه چهار ماه طول میکشه مطمئن باش فداتشم

مراقب خودت باش ابجی گلم 💋

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ابجی من دارم میرم کربلا خدا بخاد دو هفته اینا شاید نتونم آنلاین بشم یوقت حمل بر بی ادبی نشه  م ...

قوربونت برم عزیزم

خوش به سعادتت

التماس دعا دارم یادت نره منو آبجی

ممنون از حرفای خوب و مفیدت عزیزم

عزیزم زیارت قبول، برگشتی؟

خداروشکر عزیزم

من سوالاتم همچنان ادامه داره اگه خسته ات نکنم   

میخواستم بدونم تا کی از سرم شستشو استفاده کردی؟ و روزی چند نوبت؟

راستش من روزی 4 بار شستشو میدادم بعد کمش کردم الان شده روزی 1-2 مرتبه

چون ترسیدم عادتم بشه که با شستشو راه بینیمو باز کنم

همش میترسم تا آخر عمر با سرم شستشو مشغول تمیز کردن بینی باشم   چقدر قبل عمل راحت بودم قدر ندونستم  

و اینکه عزیزم برا توام داخل بینی ات احساس خشکی داشتی؟ داخلش احساس خشکی دارم اذیت کنندس  

یه طرف بینی ام زیاد کیپ میشه و فشار هوای بازدمش کمتره ، اینم نگرانم میکنه میگم نکنه از داخل گوشت یا بافت اضافی آورده ... چون نور که میندازم یه برجستگی میبینم تو محل بخیه ..... همش خدا خدا میکنم رفع بشه

راستس آبجی، الان فکر کنم 4 ماه از عملت گذشته، میشه لطفا بگی وضعیتت چطوره؟ هنوزم سرم شستشو استفاده میکنی؟ یا کلا دیگه کنار گذاشتی؟

خداروشکر عزیزم من سوالاتم همچنان ادامه داره اگه خسته ات نکنم     میخواستم بدونم تا کی ا ...

نه عزیزم خواهش میکنم تا جاییکه بتونم کمکت میکنم من برعکس تو الان درگیر ابریزش بینی و عطسه هستم از وقتی از کربلا برگشتم امونمو بریده 

من روزی چهار دفعه شستشو میدادم بعد دوماه کلا گذاشتم کنار سِرم رو

کف دستم اب پرمیکردم اروم میکشیدم داخل بینی و اروم فین میکردم چون شستشو دادن واقعا کلافه کننده اس و همین سرم چون داخلش نمک داره خودش باعث خشکی میشه شستشو رو که تموم کردی کلا خشکیه بینیت هم برطرف میشه واسه دوستم به حدی خشک میشد دو بار خونریزی کرد ولی خوبه خوب شد بعد یه مدت 

درمورد کیپ شدن بینی هم باید بگم عزیزم یکی از عیوب عمل بینی لامصب همین کیپ شدنشه ولی با گذشت زمان بهتر و بهتر میشه مثلا من خودم قبلا روزی چند دفعه کیپ میشد ولی الان 

موقع خواب اونم یه طرفش کیپ میشه و اونم در حدی نیس که اذیت کنه با گذشت زمان بهتر میشی و اگه نهایت نهایتش خدای نکرده داخل بینیت گوشت اضافه بیاره دکترت داخل مطب به صورت سرپایی اونو میسوزونه و برمیداره ازین موارد دیدم تو مطب 

من الان خودم میگم اوایلش اصلا ابریزش نداشتم الان چرا دارم نکنه خوب نشه 😩😂از وقتی عمل کردیم هر روز یه داستان داریم خدا عاقبتمونو بخیر بگذرونه فقط 

نه عزیزم خواهش میکنم تا جاییکه بتونم کمکت میکنم من برعکس تو الان درگیر ابریزش بینی و عطسه هستم از وق ...

قوربونت عزیزم

وای هر خط که از جوابتو میخوندم مثل روشنایی بود برام ممنونتم  

پس الان وارد مرحله آبریزش شدی؟ کاش منم سریعتر وارد این مرحله بشم و بتونم فین کنم   یادش بخیر یه زمونی آبریزش داشتم و دستمال کاغذی کفاف نمیداد مجبور میشدم سیتریزن و آنتی هیستامین بخورم    الان همش میگم خدایا کی میشه دوباره همون علائم قبل عمل رو داشته باشم    پس الان خیلی وضعیتت بهتره عزیزم خداروشکر اصن نترس آبریزشم میگذره و میره فوقش با این قرصا بند میاد چیزی نیس اینا

مهم اینه تنفست اوکی شده و صداتم برگشته وسرم هم گذاشتی کنار

راس میگیااا، سرم نمک داره و میتونه باعث خشکی بشه

این ایده آب رو بالا کشیدن چه خوبه که گفتی

منم دوماهم تموم شه امتحانش میکنم

فعلا که درگیر شستشو و کیپی هستم

خدایی هنوزم به خودم میگم چه کاری بود کردی آخه؟ البته از هرکی میپرسیدم میگفتن خیلی آسونه ! اما من عذابی کشیدم که به هیچکس توصیه نمیکنم ...اتفاقی که افتاده و نمیشه به عقب برگشت فقط امیدم به خداست که این مراحل بگذره و به آسودگی و سلامت برسم بتونم به زندگیم بپردازم چون کارم شده آینه و سرم و سرنگ و گوش پاک کن  

قوربونت عزیزم وای هر خط که از جوابتو میخوندم مثل روشنایی بود برام ممنونتم     پس الان وا ...

قربونت برم کاری نمیکنم که تنها کاریه که میتونم برات انجام بدم 

شستشوی بینی خیلی خوبه انجامشم ضرر نداره ولی من چون خیلی حوصلم نکشید و خشک میشد بینیم گذاشتم کنار فقط اب میریختم کف دستم اروم میکشیدم بالا الان دقیقا مثل روال قبل عملم فین میکنم 

یادمه یه نفر میگفت بعدعمل اب بینی رو نمیشه بالا کشید یا اب بینی بیاد متوجه نمیشی یا نمیدونم نمیتونی مثل قبل فین کنی من الان بعد چهار ماه میبینم همش دروغ بوده 

چون اگه ابریزش بینی من خوب بشه خداروشکر دیگه هیچ مشکلی ندارم اتفاقا خیلی ناز شده دماغم همه میگن خشگل شدی چون لامصب دماغ خییلی تاثیر داره 

اینو بدون تازه دوماهه عمل کردی .دوماه بعد از الانت خیلی بهتری تا عید دیگه کامل اوکی شدی 

یسال بعد دیگه عین بینی قبلت میشه نهایت با ده درصد تفاوت که اونم ادم نادیده میگیره نصف خانمای ایرانی عملی ان یکیشم ما 

جهنم دیگه خوبیش اینه به حرف دلمون گوش دادیم بخدا دخترای ۱۶/۱۷ساله الان چسب رو دماغشونه ما که خانم بالغ هستیم این روزا هم میگذره میدونم سخته خیلیم سخته اما میگذره مهم اینه

قربونت برم کاری نمیکنم که تنها کاریه که میتونم برات انجام بدم  شستشوی بینی خیلی خوبه انجامشم ض ...

عزیزم...

چقدر دل آدمو قرص و گرم میکنی   

خیلی امیدوارم و اروم شدم

خدا کنه تا عید خوبه خوب بشم مثل همینیایی که گفتی 

آره به منم گفتن بعد عمل وقتی آبریزش بینی گرفتی نمیتونی آبریزشو بالا بکشی یا وقتی میاد متوجه نمیشی و دل آدم خالی میشد با این حرفا

خوشحالم برات که بعد از اونهمه نگرانی و استرس و سرزنش خودت امروز راضی و خشنود هستی، همین دل منم امیدوار میکنه که خوب بشم

کاملا موافقم باهات که همه دخترای کم سن و سال هم میرن سراغ عمل بینی . تابستان امسال هرجا میرفتم بیرون از هر 10 نفر دختر یکیشون چسب داشت و همش با خودم میگفتم یعنی واقعا زیاد شده یا من خیلی دقت میکنم؟؟ حتی مطب دکترم که میرفتم برای تعویض چسب یه خانم 45 ساله بود که عمل کرده بود! صداشم تو دماغی بود اما خیلی اوکی و راحت بود. 

عزیزم... چقدر دل آدمو قرص و گرم میکنی     خیلی امیدوارم و اروم شدم خدا کنه تا ...

داخل بینی و مخاطی که داره  و شاخک های داخل

زمان میبره خودش را باز سازی کنه

اصلا نگران نباش ،بینی خودش را از داخل هم 

باید باز سازی کنه،ما فقط ظاهر را میبینم 

داخل زمان بیشتری برای ترمیم بافت ها و

نسوج خودش،میخواهد

صدای تو دماغی ،کیپی و گرفتگی و مشکلات دیگه همه و همه اش بخاطر فقط ورمه با کاهش ورم ایناهم رفع میشه من اوایل شبا خروپف میکردم یا مثلا نفسام صدا میداد واااای دیوانه کننده بود با کاهش ورم اوکی شد یبار به حدی خشک شد داخل بینیم روانی شدم حس میکردم چوب خشک داخل دماغم گذاشتن بعد تموم شدن شستشو اونم اوکی شد نگران نباش عزیزم به خدا توکل کن به قشنگیای بعدش فکر کن 🥰🤗

درسته عزیزم واقعا بهبودی داخل بینی آهسته پیش میره ممنونم گلم، خدا خیرت بده 

عزیزی وظیفه اس ان شاالله توهم یه روز بیای بگی تموم مشکلاتت حل شده و به این روزا بخندی 

البته این روزاهم وجودش لازمه تا ادم بعد از این قدر تک تک چیزاییکه خدا داده رو بدونه 

انشاالله همینطوریکه شما میگی باشه  نمیدونم چرا با دماغم راحت نیسم یسره دستمال و گوش پاک دستمه ...

سلام شما بهتر شدین؟

من بعد اینکه بینیم عفونت کرد اینجور شدم

خیلی هم انتی بیوتیک خوردم ،الان ده روزی شده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز