2777
2789
عنوان

زن گلزار

| مشاهده متن کامل بحث + 5478 بازدید | 122 پست

دوروزه 

زن گلزار 

گلزار زن گرفته

زارگل زن 

نز گلزار😐  

یه تاپیک جامع هم داشت دیروز اتفاقا 😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌ زیر ۲۲ سال به هیچ وجه تو تاپیک های من شرکت نکنه و منو ریپلای نکنه من تو گوشیم بازی ندارم خاله 😉

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

الان ایستاش تیک آبی میگیره 😂 خود گلزار پست نزاشته ولی این خانم هر چی پیج فیکم بود گداشته بودن  ...

تو فامیل ممد رضایی؟😂

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
بابا‌گلزارو زنش دارن  تو جزایر عشق و حال میکنن کیف میکنن از وجود هم اونوقت ماداریم میگیم   ...

نه از اون لحاظ ، کلا خیلی بهم نمیان ادم یاد ادمای بچه باز و پدوفیلی میفته  

بابا‌گلزارو زنش دارن  تو جزایر عشق و حال میکنن کیف میکنن از وجود هم اونوقت ماداریم میگیم   ...

دقیقا مثل دیکاپریو کلا ترکیده ولی فقط با زیر ۲۵ میره تو رابطه اونم مدل 😐

حالا گلزارم یدونه این وسط برداره 😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌ زیر ۲۲ سال به هیچ وجه تو تاپیک های من شرکت نکنه و منو ریپلای نکنه من تو گوشیم بازی ندارم خاله 😉

الان اونا پی.... شما هم اینجا حرص میخورین

حرص نخوردم چون من هیچوقت از گلزار خوشم نیومده فقط شوکه شدم بس ک عروس بچه بود ، باید با ی خانومی تو مایه های مهناز افشار کاپل میشد

https://s8.uupload.ir/files/2e388e90-c278-46b1-961b-3955d479f42b_dfk4.jpeg

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕