2777
2789
تو بارداری رفت الان که دوسال گذشته، چند وقت پیش رفتم سونو با قدرت تر از قبل برگشته😅البته یه سال بعد ...

عجیبه من دیدم کسایی که خوب شدن، چند سانتیه الان؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
چه دکتر بیشعوری بوده، ببین عزیزم ممکنه رشد کنه و بزنه به مثانه و روده و کلیه، ولی قابل درمانه، من خی ...

خیلی ناامیدم کردن گفتن درمان نداره و خوب نمیشی کنکوریم همش استرس  

روزی آید‌ كہ دلم‌ هیچ‌ تمنا نکند🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو بارداری رفت الان که دوسال گذشته، چند وقت پیش رفتم سونو با قدرت تر از قبل برگشته😅البته یه سال بعد ...

شما علائمت چیه؟

من درد زیر شکم گاهی و شکمم ورم کرده 

یه وقتا درد میزنه به کلیه هام

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ای خدااا  نمیدونم بخدا  شما ورم زیر شکمت هم داری؟ من ورم داره شکمم باد کرده یکم بعضی وق ...

نه من ورم ندارم، کیست من کوچیکتره، عزیزم حتما برو یه دکتر خوب، اره خونریزیت باید کم بشه، چون خونریزی بزرگترش میکنه، احتمالا زده به کلیه هات حتما بهترین دکتر رو حتی شده شهر دیگه پیدا کن و برو، چون بزرگ شده به جاهای دیگت آسیب نزنه. کدوم شهری؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
۴،۵سانت!شاید اونا آندومتریوز نبودن که خوب شدن نوع کیستا فرق میکنه

اندومتریوز بودن، استرسی نیستی؟

نه من ورم ندارم، کیست من کوچیکتره، عزیزم حتما برو یه دکتر خوب، اره خونریزیت باید کم بشه، چون خونریزی ...

من کرمانم میرم پیش دکتر هنرور که اینجا بهترین دکتر زنان و فلوشیپ و کوفت هست 

کلیه هام رو و سونو نگاه کردن گلم فعلا مشکلی نداشتن 

ولی خوب نمیدونم دیگه 

بخدا اینقدر روانم خرابه 

تو میگی استرس نداشته باشین اصلا نمیشه نداشت 

کل زندگی شده استرس 

این از کجا پیداش شد اخه

😔😭😭😭😢😥😰😰😨

تغذیه هم موثره؟

بنظرت دوسین خوبه بخورم برا کوچیک شدنش؟

پس شما اگه در نداشتی چطوری متوجش شدی؟

شما علائمت چیه؟ من درد زیر شکم گاهی و شکمم ورم کرده  یه وقتا درد میزنه به کلیه هام

چند روز قبل از پریود و چند روز بعد پریود شکم و پهلو لگن و کمر درد میگیرم انگار که تازه پریود شدم؛تا قبل شدید شدن دردام قرص پروفن نخورم کلی باید عذاب بکشم؛قبل بارداریم لک بینی هم داشتم که الان اونو ندارم!اینقدر که اون موقع ها دردم میاد تو پریودی نمیاد

خیلی ناامیدم کردن گفتن درمان نداره و خوب نمیشی کنکوریم همش استرس    

نه بابا بیخود کرده، سرطان توده سلولیه این توده خونیه، اول که استرس نداشته باش، دانشگاه هم هر چی هرجا آوردی برو، حتما هم امروز بیفت دنبال پیدا کردن یه دکتر خوب، چون اصلا راه درمانش این نیست، ببین من شیرازم قطب پزشکی کشور، توی شهر من هم فقط یه دکتره که توی حوزه اندومتریوز تخصصی کار میکنه، بیماری جدیدیه، دکترا واقعا نمیدونن چجوریه، برو بهترین دکتر مشهد تا کوچیکه جلوشو بگیری.

چند روز قبل از پریود و چند روز بعد پریود شکم و پهلو لگن و کمر درد میگیرم انگار که تازه پریود شدم؛تا ...

نه عزیزم من درد لگن ندارم ولی خوب درد کمر بعضی وقتا دارم بعد چون حجم پریودم کم شد رفتم سونو تازه متوجه شدم که کیست دارم بنظرت اینکه درد شدید نداشتم عجیب نیست؟

اصلا درد خاصی نداشتم 

من کرمانم میرم پیش دکتر هنرور که اینجا بهترین دکتر زنان و فلوشیپ و کوفت هست  کلیه هام رو و سون ...

خدا رو شکر که کلیه هات اوکیه، چرا من درد شدید داشتم، اینقدر دردش زیاد بود که مرخصی میگرفتم، شبا از درد بیدار میشدم، ببین راهش اینه که پریود نشی، تا جمع بشه کم کم. دارو رو نمیدونم سر خود نخور دکتر چی بهت گفته؟