2777
2789
نه عزیزم من درد لگن ندارم ولی خوب درد کمر بعضی وقتا دارم بعد چون حجم پریودم کم شد رفتم سونو تازه متو ...

حتما اندومتریوز نبوده یه کیست ساده بوده.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم من درد لگن ندارم ولی خوب درد کمر بعضی وقتا دارم بعد چون حجم پریودم کم شد رفتم سونو تازه متو ...

خب ان شاالله شاید آندومتریوز نیستی یا هنوز کیستت تو مراحل اولیه رشد هست وپیشرفته نیست که شدت دردت زیاد نیست

چرا بلاخره با ۳تا بچه سرکله زدن استرس اعصاب خوردی و ناراحتی داره دیگه

اره راس میگی خب. ولی برنامه بریز بیخیال باشی.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
خدا رو شکر که کلیه هات اوکیه، چرا من درد شدید داشتم، اینقدر دردش زیاد بود که مرخصی میگرفتم، شبا از د ...

دکتر گفت فعلا ال دی دو ورق بخور بینشون پریود شو بعد برو سونو بیا ببینم تغییری کرده یا نه

من اصلا قبل اینکه متوجه شم دارمش درد زیادی نداشتم یه وقتا کمر درد شدید داشتم فقط این عجیب نیست که درد شدید نداشتم؟

اخه شنیدم خیلیا از رو دردهاشون متوجه این کیست شدن دیگه 

والا...دیگه...والا...

چون حجم پریودم کم شد تعجب کردم رفتم سونو گفتن کیست داری 

ازمایش تومور مارکر هم دادم که ca 125 من ۱۰۷ بود

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
خب ان شاالله شاید آندومتریوز نیستی یا هنوز کیستت تو مراحل اولیه رشد هست وپیشرفته نیست که شدت دردت زی ...

۹ سانته گلم 

اتفاقا خیلی بزرگه

حتما اندومتریوز نبوده یه کیست ساده بوده.

نه دیگه گفت احتمالا همین اندومتریوز هست چون تو سونو نوشته دیواره دار هست و خونی و CA 125 من ۱۰۷ شده

نه بابا بیخود کرده، سرطان توده سلولیه این توده خونیه، اول که استرس نداشته باش، دانشگاه هم هر چی هرجا ...

نمیدونم واقعا دکترمو ک میخام عوض کنم 

روزی آید‌ كہ دلم‌ هیچ‌ تمنا نکند🙂
دکتر گفت فعلا ال دی دو ورق بخور بینشون پریود شو بعد برو سونو بیا ببینم تغییری کرده یا نه من اصلا قب ...

دکتر به من گفته اصلا به قرصا استراحت نده همه رو پشت سر هم بخور.

اگه کیست ساده باشه با همون ال دی از بین میره،درمانتو ادامه بده ان شاالله خوب میشی !

ممنون گلم عزیزم

ولی ساده نیست چون تومور مارکرم 107 بود ca 125 

منم استراحتم در حد سه روز بود شما چه قرصی میخوری؟

سیبل هر روز سفیداشم نمیخورم.

فکر کنم قرص های منو باز عوض کنه حس میکنم ال دی رو این کار ساز نیست  ار شما چند سانته؟

ال دی و سیبل فرقی نداره. فقط سیبل حالت تهوع و اینا نمیاره، ۲۵