2777
2789
فکر کنم قرص های منو باز عوض کنه حس میکنم ال دی رو این کار ساز نیست  ار شما چند سانته؟

راستی دکتر به من گفت ورزش خیلی براش مفیده

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
ال دی و سیبل فرقی نداره. فقط سیبل حالت تهوع و اینا نمیاره، ۲۵ 

من ۹ سانته گلم 

خیلی هم بزرگه خبرش

مرسی گلم 

از من اوایل حالت تهوع داشتم الان عادت کردم ندارم دیگه زیاد

فقط رو اعصابم خیلی تاثیر مسخره ای میذاره

خون پریودمم خیلی کم شده که شما میگی باید کم شه 

امیدوارم زودتر خوب بشی 

نمیدونم بخدا اینم شانس ماست

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۹ سانته گلم  خیلی هم بزرگه خبرش مرسی گلم  از من اوایل حالت تهوع داشتم الان عادت کردم ...

نگران نباش منم ۴ سانت خوردی بود قرصا رو که خوردم الان سه و خوردی شده، توی یوتیوب دربارش تحقیق کن نکات خوبی آموزش دادن، ممنون تو هم همینطور.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
نگران نباش منم ۴ سانت خوردی بود قرصا رو که خوردم الان سه و خوردی شده، توی یوتیوب دربارش تحقیق کن نکا ...

ممنون گلم عزیزم حتما نگاه میکنم راستش خیلیا میگن تغذیه هم مؤثره 

مثلا گوشت و لبنیات و شکر و نمیدونم چی نخوریم خیلی بهتره

هرچی فیبر دار بخوریم بهتره

هرچی غذای استروژن دار کمتری بخوریم بهتره

مرسی 

گلم

عزیزم

والا...دیگه...والا...

ممنون گلم عزیزم حتما نگاه میکنم راستش خیلیا میگن تغذیه هم مؤثره  مثلا گوشت و لبنیات و شکر و نم ...

نگران نباش آدم سالم دیگه وجود نداره، سعی کن بهش محل نذاری برات مهم نباشه، چند ماه که قرصا رو بخوری کوچیکتر میشه و نهایتا عمل میکنی خوب میشی خیالت راحت.

نگران نباش آدم سالم دیگه وجود نداره، سعی کن بهش محل نذاری برات مهم نباشه، چند ماه که قرصا رو بخوری ک ...

نمیدونم بخدا

عمل هم مرجد باشی سخت تره

میدونی من ca۱۲۵ هم بالا بود یه وقتا میترسم میگم نکنه مشکل از جای دیگست 

دکتر که باهاش خیلی طبیعی برخورد کرد اصلا

خداکنه گلم 

ان شالله برای شما هم بلا دفع شه 

گلم 

عزیزم

اره با این تغذیه که ملت دارن دیگه هیچکس سالم نمونده 

اصلا

والا...دیگه...والا...

نمیدونم بخدا عمل هم مرجد باشی سخت تره میدونی من ca۱۲۵ هم بالا بود یه وقتا میترسم میگم نکنه مشکل از ...

ببین واقعیتش اینه که بیماری یک وضعیت ذهنی هست، ترس، استرس، ناامیدی، نبود لذت، افسردگی، خشم همه این ها به جسم هم آسیب میزنه سعی کن سبک زندگیتو عوض کنی، به خوابت اهمیت بده، دنبال رویاهات برو، آب زیاد بخور، قرصای تقویتی بخور، روابط سمیتو حذف کن، تراپی حتما برو، با زنانگیت در صلح باش، با خاک و آفتاب ملایم در ارتباط باش، حتی الامکان بیسکوییت و کیک و شکلات کارخونه ای نخور، افکار بیخود در رابطه با گذشته و اینده رو بریز دور، سعی کن خودتو از لحاظ مهارتی قوی کنی، برای زیباییت هزینه کن، تنفس خیلی مهمه، نفس های آگاهانه بکش خیلی مهمه هیچ کاری هم نکردی این کارو بکن حتما، با بهبود وضعیت روحیت قطعا جسمت هم به سمت سلامتی میره، اندومتریوز اصلا بیماری لاعلاج یا صعب العلاجی نیست، خیلیا خوب میشن و به زندگی طبیعیشون بر میگردن، گرچه در حین بیماری هم اگه دارو مصرف کنی اصلا مشکلی نداری و درد هم نداری. بهشم فکر نکن، من دیدم طرف ام اس داشته خوب شده این که در برابر اون چیزی نیست.

ببین واقعیتش اینه که بیماری یک وضعیت ذهنی هست، ترس، استرس، ناامیدی، نبود لذت، افسردگی، خشم همه این ه ...

ممنون گلم

عزیزم

حرفات خیلی خوب بود 

اره همش دارم خودم با کار سرگرم میکنم که کمتر فکر و خیال کنم بقول شما هر چی ادم سمی هم بود از دور خودم دور کردم دیگه

راستش یه سری اتفاقا برام افتاده بود که دقیقا دو سه ماه تو استرس کامل بودم ک حالا دارم سعی میکنم خیال خودم راحت کنم 

و به هیچ چیز خیلی فکر نکنم

شغلم گلفروشی یه جورایی حالم رو خوب میکنه 

برام دعا کن مشکلاتم حل شه حداقل استرس هام تموم شه 

حداقل فکرای دیگه آزارم نده 

ممنونم گلم 

عزیزم

حتما سعی میکنم رعایت کنم

نفس های آگاهانه منظورت چیه؟؟

؟؟؟؟

ممنون گلم عزیزم حرفات خیلی خوب بود  اره همش دارم خودم با کار سرگرم میکنم که کمتر فکر و خیال ...

وای من عاشق گلفروشی ام، واقا گل ها حالتو خوب میکنن، ببین نفس کشیدن اتوماتیک انجام میشه، هیچ وقت یه ادم یادش نمیره نفس بکشه، اما هر موقع توی روز یادت اومد با اراده خودت نفس بکش دربارش تحقیق کن.

وای من عاشق گلفروشی ام، واقا گل ها حالتو خوب میکنن، ببین نفس کشیدن اتوماتیک انجام میشه، هیچ وقت یه ا ...

مرسی عزیزم نظر لطفته

🥰🤩😍😘🤩😘😍😘😍😘😍😘🥰😘

اره شغل آرامش بخشیه

ممنون گلم حتما در موردش میخونم واقعا تا حالا نشنیده بودم

❤❤❤⚘☘⚘❤☘💗💖💗😘⚘😘😘⚘💞💜💜💗💖🤩❤😍🥰💜💚💞❤🤩😘😍😍😘🥰🧡💜💜💜💜💜