2777
2789
نه اصلا اینطوری نیست، دکترتو عوض کن، نازا که نمیشی اتفاقا یکی از راه های درمانش زایمانه، بعدشم خیلیا ...

من دارم ال دی میخورم بنظرت اصلا رو این کیست ۹ سانتی ال دی جوابه؟

قراره بعد تموم شدن ورق قرص برم باز سونو

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۶ساله درگیرم عمل و طب سنتی و قرص و دارو  و یه بارداری وزایمان هم داشتم ولی بازم هست...دیگه خ ...

میره و برمیگرده؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
من دارم ال دی میخورم بنظرت اصلا رو این کیست ۹ سانتی ال دی جوابه؟ قراره بعد تموم شدن ورق قرص برم باز ...

به این زودی نه خوب نمیشه باید چند ماه بخوری ولی آره جمع میشه، شنیدم شکلات براش بده. منم نمیخورم اصلا

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
دوفامد۱۰

دوفامد برای جلوگیری از پریود شدنه؟

دیشب رفتم دکتر گف شبیه سرطانه نازایی میاره من هنو ۲۰سالمه مجردم    

چه دکتر بیشعوری بوده، ببین عزیزم ممکنه رشد کنه و بزنه به مثانه و روده و کلیه، ولی قابل درمانه، من خیلیا رو دیدم خوب شدن کلا، و اینکه هم میشه عمل کرد هم میشه دارو خورد، ولی دکترت خوب نیست باید بری پیش متخصص یا فوق تخصص، نازا هم کسی نمیشه، چرت گفته، تمیخوام بهت امید بدم ولی من چند ماهه درگیرشم میدونم چجوریه، دارو که میخورم کوچیکتر شده، همینطوریه بهتر و بهتر میشه استرسم براش سمه.

نه از روز ۱۴ پریود تا ۱۰روز بخورم قط کنم ک پریود بشم

خب پس اصلا روند درمانت غلطه دکترت داره اشتباه میکنه راه درمانش این نیست، حتما برو یه دکتر خوب، که تخصصی فقط کار اندومتریوز کنه، وگرنه رشد میکنه، سایزش چقدره؟

به این زودی نه خوب نمیشه باید چند ماه بخوری ولی آره جمع میشه، شنیدم شکلات براش بده. منم نمیخورم اصلا

ای خدااا 

نمیدونم بخدا 

شما ورم زیر شکمت هم داری؟

من ورم داره شکمم باد کرده یکم بعضی وقتا هم درد تو کلیه هام دارمو مثلا وقتی سرکار تا شب سر پا وامیستم یکم زیر دلم حس میکم گرفته 

بعد ببخشید عزیزم من بعد قرص های ال دی پریودم خیلی کمه شما هم کمه؟ اصلا خونریزی خیلی کم شده

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم