وقتی شروع کنی به رژیم و اگر اراده ی قوی داشته باشی به زودی به وزن ایده الت میرسی...اینم بگم شروعش سخته! وقتی بیوفته رو روال و شاهد کاهش وزنت باشی انگیزه ات هزاربرابر میشه.خودم تجربه دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا میره میدونم چون منم تپلم اینو میدونم آدم برای هر کاری نیار به تشر نداره عشق و محبت نیروش بیشتره🙃❤️وگرنه تا یکی اضافه وزن و چاقی داشته باشه همه بهش میگن چاق شدی و اینا .....نیاز به این حرف نیست
اگه ادامه ندی میزنی بالای ۱۰۰ پس از فردا تو خونه با برنامه گام شمار شروع کن!
لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..! ⊰❥ ╭「🌵」:)خدایا شکرت بخاطر همه چی چهخوبش چه بدش🙏🏻❤️
از من به تو نصیحت نزار وزنت زیاد شه ک دیگه واسه کم کردنش بی انگیزه میشب
لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..! ⊰❥ ╭「🌵」:)خدایا شکرت بخاطر همه چی چهخوبش چه بدش🙏🏻❤️