2821
2789

وقتی شروع کنی به رژیم و اگر اراده ی قوی داشته باشی به زودی به وزن ایده الت میرسی...اینم بگم شروعش سخته! وقتی بیوفته رو روال و شاهد کاهش وزنت باشی انگیزه ات هزاربرابر میشه.خودم تجربه دارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من چند روزه رژیمو شروع کردم خسته شدم از چاقی می خوام مانکن بشم لباسای قشنگ بپوشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

اینو گفتی دیگه نمیره دنبال لاغری 😂

چرا می‌ره می‌دونم چون منم تپلم اینو می‌دونم آدم برای هر کاری نیار به تشر نداره عشق و محبت نیروش بیشتره🙃❤️وگرنه تا یکی اضافه وزن و چاقی داشته باشه همه بهش میگن چاق شدی و اینا .....نیاز به این حرف نیست

اگه ادامه ندی میزنی بالای ۱۰۰ پس از فردا تو خونه با برنامه گام شمار شروع کن!

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

منم ۷۸ ۸۰ اینام می‌خوام ترازو بگیرم عددا رو ببینم شاید خجالت بکشم شما وزنتو می‌بینی تاثیر نداره؟نگی ...

همین امشب خودمو کشیدم ک اومدم تاپیک زدم آرا ترازو دارم 2 روز رژیم میگیرم بعد میزارمش کنار

من ۵۸ کیلو بودم بیخیال شدم هی خوردم هی خوردم شدم ۷۵ کیلو 

از من به تو نصیحت نزار وزنت زیاد شه ک دیگه واسه کم کردنش بی انگیزه میشب

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️