2410
2561
عنوان

از ضایع بازی ها و سوتی ها....... 🌚🌻🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 36 پست

یه بار رفته بودم خونه مادربزرگم هممممه هم اونجا بودن همممه

پسرخاله پسردایی دختردای خاله دایی هممه منم یه کیف داشتم از این جنس ضخیما داشتم میرفتم بشینم  یه جایی ،دقیقا از جلوی همه  کیفم کشیده شد رو زمین به صدایی تولید شد🤣 همه برگشتن یه نگاه عمیقی بهم کردن حالا من هر کاری کردم یفمو دوباره کشیدم ک اونا بفهمن صدا از من نبوده از اون کیف بوده نشد ک نشد 🤣🤣🤣🤣خلاصه ک تا اخر مجلس بغض گلوم گرفته بود 😁😁

منو نامزدم شوهی دازیم همیشه سر این موضوع 

پریود شدم بعد پیامک دادم دیدی حاملم نکردی؟دیدی پریودممم؟

نمیذونم جرا احمق رمز گثسیسو برداشت باباش خونذ زد زیر خنده گفت اینو یکاریش بکن😭🤣

دیشبم صدام رو اسپیکر بود خبر نداشتم 

گوشیو‌داده بود ب خواهرش باهاش صحبت کنم خلاصه 

گوشیو خودش گرفت گفتم فلانی مگ بت نگفتم گوشیو نده ب اجیت من خجالت میکشم خوشم نمیاد صدامم بچگونه کرده بودم 

گفت صدات رو اسپیکر بود 

اب شدم قشنگ🤣🤣

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️
یه بار رفته بودم خونه مادربزرگم هممممه هم اونجا بودن همممه پسرخاله پسردایی دختردای خاله دایی هممه م ...

🤣🤣🤣🤣🤣الهیییی میدونم بد دردیهههه واسه خودمم پیش اومده 

حالا فک میکردن کار تو بوده ادم زورش میاد

هیـچ « گُلـي » نمیتونه خودشو بو کنه .                                     هـیچ « کتابـي » نمیتونه خودشو بخونه .                                 هیـچ « پروانه‌اي » نمیتونه بال های خودشو ببینه .                      خب توام مشکلت همیـنه! ، نمیتونی ببینی که چقد زیبـایي .              

بچه‌ها عکس‌های تولد آراد عالی شده و واقعا راضی بودم، عکاسشو از سایت عکس پرینت چاپ کردم امروز به دستم رسید. یه آلبوم عکس دیجیتال کودک خوشکل هم دارن که میخوام سفارش بدم چون قیمتش واقعاً مناسبه

من یه کد هم ازشون دارم که اینطوری ارسالشون هم رایگان میشه شمام خواستین استفاده کنید، کد تخفیف: bbz35ti

برای خرید و دیدن محصولاتشون اینجا کلیک کنید

2564
منو نامزدم شوهی دازیم همیشه سر این موضوع  پریود شدم بعد پیامک دادم دیدی حاملم نکردی؟دیدی ...

واااااااایییییییییی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هیـچ « گُلـي » نمیتونه خودشو بو کنه .                                     هـیچ « کتابـي » نمیتونه خودشو بخونه .                                 هیـچ « پروانه‌اي » نمیتونه بال های خودشو ببینه .                      خب توام مشکلت همیـنه! ، نمیتونی ببینی که چقد زیبـایي .              
واااااااایییییییییی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😭💔🤣

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️
یک دفعه هم رفتم مصاحبه عقیدتی گزینش..موقع اوندن قرآنشونو با خودم آوردم بودم..وسط راه دیدم نمیدونستم ...

وااای

منم بهم گفت صلوات بفرس بلد نبودم  از استرس یادم رفته بود🤣🤣🤣

2456
کلاس سوم ابتدایی معلممون گفت کیا روز عید فطر روزه گرفتن تاحالا من بلند عر زدم من!😆اونم خندید گفت عی ...

🤣🤣🤣🤣🤣خاستی یه بار مثلا اول از همه بگیاا

میخواستم بگم خیلی اهل روزه و واجباتم😂

هعیییی 🥺😂😂

2568
یه بار با بابام رفته بودیم تره بار داشتیم خرید میکردیم من میخاستم سیر بخرم،میخاستم بگم آقا سیر کیلو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وایییییییییی خدا منفجر شدمممممم