2777
2789

یادمه ۱۲ سالم بود مامانم بهم گفته بود فلانی ها اومدن خونمون و من نبودم، نزاری مثلا بدونه ما فلان چیزو داریم ( با اونایی که فضول بودن و دخالت میکردن ) 

مامانم زایشگاه بود بعد عمم یه روز اومد خونمون که کمکم کنه خونمونو تمیز کنم و رفت تو اتاق یه کاری داشت بعد من هی میرفتم جلوش که نبینه اونو در صورتی که خیلیم بزرگ بود و میدید 

چقد اوسکول بودمممم فک میکردم نمیبینه 😂😂😂

۱۳ سالم بود یه بار خونه مامان بزرگم بودیم همه سر سفره نشسته بودن 

بعد من سرما خورده بودم روم نمیشد سر سفره دماغمو با دستمال بگیرم

رفتم تو اشپز خونه نشستم فین کردم تو دستمال 

یهو پسر عموم همون لحظه اومد تو اشپز خونه و دید منو تو اون وضعیت

خیلیییی بد بود انقد خجالت کشیدمممم 😂

بقیشو شما بگید

یه بار خواستم واسه همسرم دلبری کنم

همسزم جلوی تلویزیون بود منم تو اشپزخونه مشغول کار

یهو شروع کردم به خوندن

یه شوهر دارم دوستش دارم 

منتظر دومی شم

خداییش مصرع دومش خودش اومد

فقط کاش بودید قیافه همسرمنو میدیدید😂

امروز بود بابام زنگ زده بود نمایندگی بیان باند رو درست کنن خانومه گفت مدل رو بخون نوشته بودAL1فک کردم نوشته علی چون۱خیلی شبیهIبود هیچی گفتم علی۲۲۳۷گفت علی نیست آ ال هست اینقدر خجالت کشیدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دفعه مهمون داشتم بچم یکی از نوار بهداشتی های منو ورداشت اورد جلوی همه که مامان این چرا انقدر کوچیکه...من اون لحظه داشتم سفره پاک میکردم...گفتم بده من مامان جان این دستمال سفرست ببینن..آه...آه..شروع کردم با نوار بهداشتی سفره رو پاک کردن..یعنی هر کی داشت میخورد به یک طرفی...تو افق محو بودن همه🤣🤣🤣