2777
2789
منم همینطور  ۶سال ادامه دادم بااینکه میدونستم اشتباهه هربار ک خواستم بزارمش کنار یاد این میوفت ...

دیدی عزیزم خب معلومه چون دوستش داشتی 

مبارزه با قلب خیلی سخته برای منم سخت بود 

پس نگو قسمتم بود بگو خودم این اشتباه و ادامه دادم حالا باید یک کاری واسه خودم بکنم یا خودم همه چیز و درست کنم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدی عزیزم خب معلومه چون دوستش داشتی  مبارزه با قلب خیلی سخته برای منم سخت بود  پس نگو ق ...

تو چطور کنار اومدی باش یهو گزاشتی کنار؟ حس میکنم نمتونم تو تک تک لحظه هام بوده

کاش بتونم دیگ سمتش نرم

توکل کن به خدا که هرچی درسته سرراهت قرار بگیره

بخدا اینو الکی نمیگم‌مال هفته گذشتش بایه اقایی اشنا شدمدرحد دوسه روز بعد بابت بعضی برخورداش شک داشتم...خب اشنایی همش دوسه روز بود نمیشد به این سرعت نتیجه گرفت که مثلا طرف ادم‌خوبیه یا بد.امامن یکم‌شک‌داشتم بابت اصرارش روی بعضی چیزا

تولد امام‌رضا بود گفتم خدایاا شکرت که ادمای بد زندگیم‌رو ازم‌دوری میکنی‌....بخدا عصرش یه چتی بین من وایشون پیش اومد که کلا مطمین شدم بدردد من نمیخوره.نه تنها بدرد من‌.بااین‌رفتارش به درد هیچ‌دختری نمیخوره مگه‌خودشو اصلان کنه

این‌قضیه پارسالم‌برام‌پیش اومد گفتم‌خدایا اینطور اونطور از دلم‌گذشت..و واقعا خدا جواب داد

توام‌از خدا بخواه ادم‌درستو سرراهت بذاره‌‌حالا چه ایشون چه کسی دیگه‌میدونم‌خیلی سخته..اما تنها راهکارایی که به ذهنم‌میرسه خودتو مشغول کنی به هرکاری که دوست داری‌.درس کتاب موزیک جمع دوستانه کار و.‌...

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

واقعا محاله بنظرم کتاب برای تمدد اعصاب و آرامشه نه شکست عشقی

شما تا حالا تو دنیای کتاب خودتو غرق کردی؟ من حتی بعضی موقع ها داستان هایی شبیه به زندگی خودم خوندم مثل یه مورفین بود برای درد هام

انگار که تنها نبودم یکی دیگه هم حس منو درک کرده و به بهترین شکل توصیفش کرده 

برای من جواب داد 

دعا کن برام عزیزم:)

انشاءالله که دلت اروم‌بشه عزیزم...وخدا یه زندگی و یه ادمی رو بهت بده که تصورشم‌نمیکردی انقد خوب باشه.اگه‌هم‌این اقا قسمت شماست امیدوارم اونطوری که دلت میخواد بشه و برگرده

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

نه چرا شوخی کنم  دنیا به آخر نرسیده اما حال دنیاش خوب نیست ، کتاب میتونه حالشو بهتر کنه  ...

دنبال جایگزین نیستم ادم وابسته ای نیستم ولی خیلی دوسش دارم خیلی 

تو چطور کنار اومدی باش یهو گزاشتی کنار؟ حس میکنم نمتونم تو تک تک لحظه هام بوده

آره یک حرفی زد که دلم و شکست همیشه باهام سرد بود 

الآنم قلبم مریض شد 

وقتی این حرفارو زد کلا باهاش خودم کات کردم بعد سه ماه برگشت گفت همه چیزم بخاطر دلشکستنت از دست دادم 

منو ببخش یا بذار مثل دوست کنارت باشم یا بذار جبران کنم و از این حرفا 

اما من دیگه قبولش نداشتم 

چه شب هایی که خون گریه میکردم کاری که با قلبم میکرد اگر کتکم میزد بدتر بود 

تصمیم گرفتم جدا بشم بعدش اتفاقی با یک روانشناس آشنا شدم و هنوزم باهاش در ارتباطم الان خیلی قوی شدم 

شما هم اگر تونستی برو پیش یک روانشناس خوب خبری کمکت می‌کنه 

اما منم شاید باور نکنی هزار بار بهش فرصت تغییر دادم 

حتی وقتی جدا شدیم تا یکماه مدام الکی عکس پروفایلش . تو تلگرام یا واتساب چک میکردم 

زمان برد اما خوب شدم 

در مرحله اول باید خودت بخوای که جدا شی و همه چیز و تموم کنی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔