2777
2789

بالاخره دعا در حق همدیگه تاثیر داره 

کوتاهی نکنیم قشنگه 

هر کی دید برای نفری بعد خودش که پست میذاره یه دعای قشنگ بکنه 💌

من میگم الهی اولین نفر اونقدر حال دلش به خدا وصل بشه که هیچ چیزی نتونه خرابش کنه 

الهی آمین🍀

دیگه نوبت شما 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

دعا میکنم هیچ لحظه ای خدا شما رو ب حال خودتون ول نکنه

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا میکنم از نعمتهای بی منت خدا همه جوره بی نیاز باشه مال و فرزند و سلامتی و ......

الهی آمین

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹

خدایا حال همه روخوب کن آرامش بده به اونایی که بهم ریخته ان...داغونن...کم آوردن 😥

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

ان شاءالله حاجت روا بشه و خدا دلش رو شاد کنه💗🍀

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دايناسور صورتي انشاءالله امشب يكي از بزرگترين خواسته هات اجابت بشه ! بي بي فاطمه نگهدارت باشه  ...

ممنون عزیزدلم🥺❤❤❤❤❤❤

آمین😍😍😍ممنون از دعاهای خیرتون💚

خیلی خیلی لطف کردید❤ الهی خدا بهترین ها رو بهتون بده

ان شاءالله لایق باشم چشم❤

اسمتون رو می نویسم توفیق داشته باشم امشب بعد از نماز شب دعاتون میکنم ❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دايناسور صورتي انشاءالله امشب يكي از بزرگترين خواسته هات اجابت بشه ! بي بي فاطمه نگهدارت باشه  ...

عزیزم امیدوارم حاجت روابشی باهرچی دلت شادمیشه اون بشه مریض هست خوب بشی ناردحت هستی شادبشی خداا خودش مطلب دلتوبده ماهم بینتون .الهی ایمن انشالله دعای بعدیی که برامن میکننن خدابشنوه و مشکلموحل کنهههه