2410
2563

نه

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش

ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2564
2456
2568

شوهر ندارم

برای قبولیم در آزمون جامع که ۱۲ بهمن هست دعا کنید لطفا😔خیلی سرنوشت ساز هست برام🙏🏻برای تایید شدن پروپوزالم دعا کنید لطفا💙🙏🏻دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست🙏🏻🤲🏻💚.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔 من باید زود درسم تموم بشه کمک خرج خانوادم بشم ……. حالم خوب نیس😔

بچه ندارم ولی دوتایی بله حتما

سلامتی خودمون🥂 که نه مخاطب بودیم نه خاص                   چه برسه به مخاطبخاص...                                                                                                                                جاده ی خوشبختی در دست تعمیره 🚫⚠️⛔️                            دور بزن برگرد این اسمش تقدیره ❌️⏳️                                                                                                                       تمام کوچه های شهر پر از فریاد تنهاییست                           شنیدم عابری میگفت که بغض شب تماشایییت                 بزن باران که محتاجم به لمس بودن این تب                    هم آغوشم بشو شاید فراموشش کنم یک شب

خیر :😂

هر شب تا من دو تیکه ظرف شامو میشورم کلی میوه تزیین میکنم و برمیگردم همسر خروپفش بلند شده😐😂 

با پسرم سب نشینی دارم

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
2577