2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 64 پست
میگه همیشه هستم اما با ازدواج مخالفم نه با تو کلا ازدواج نمیکنم چ الان چ ده سال دیگ ولی همه چیمون با ...

خب تو که دوسش داری چ کاریه میگی بلاک کن عزیزم 

چن سالشه ؟  خوب عزیزمن میگفتی عیب نداره کم کم وابسته اش میکردی و میومد خواستگاری انشالله ک قشنگم کات نکین و دوباره باهم اوکی شین😢

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
خب تو که دوسش داری چ کاریه میگی بلاک کن عزیزم  چن سالشه ؟  خوب عزیزمن میگفتی عیب نداره کم ...

سین کرد جواب نداد دیشب گفتم گف دوستت دارم و اینا امشب هیچی نگفته ویسامم گوش نکرده 

۲۷،۲۸ اینا 

دعا کن برام قبول نکنه و ی چیزی بگه بهم دوباره 

صلواتی چیزی اون روزی ک خیلی تاثیر داشت دعاهات کاش امشبم جواب بده دعاهات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سین کرد جواب نداد دیشب گفتم گف دوستت دارم و اینا امشب هیچی نگفته ویسامم گوش نکرده  ۲۷،۲۸ اینا& ...

شاید دستش بنده عزیزم نتونسته جواب بده 

کم کم گلم وابسته خودت بکنش بخدا من خودم چن نفر دیدم فقط رفیق بودن باهم وابسته هم شدن اخرش ختم شده ب ازدواج انشالله ک مال شماهم همینجوری بشع 

من حتما برات دعا میکنم عزیزم ‌۳‌ تا ایة الکرسی میخونم به نیتت انشالله ک دوباره باهم اوکی شین قشنگم جوش نزنی ها همه چی درست میشه

شاید دستش بنده عزیزم نتونسته جواب بده  کم کم گلم وابسته خودت بکنش بخدا من خودم چن نفر دیدم فقط ...

ممنونم ازت قربونت برم من یادت نرم حتما برام بخون ک تموم نشه رابطه (:

الهی خیر ببینی و همیشه شاد باشی 

ممنونم ازت قربونت برم من یادت نرم حتما برام بخون ک تموم نشه رابطه (: الهی خیر ببینی و همیشه شاد باش ...

فداتشم عزیزدلم چشم حتما برات دعا میکنم قشنگم ممنونم عزیزم انشالله ک شماهم لبت همیشه خندون باشه و هیچوقت غصه وغم نبینی 

جواب نداد؟

سلام عزیزم ای بابا💔💔اشتی نکردین 😢

کردیم 

اما خیلی سردیم 

دیر سین میکنه زود میره مثل قبل نیستیم 

منم انگار نه میتونم ولش کنم نه باهاش بمونم 

چیکار کنم؟

بهشم میگفتم بلاک کن نمیکرد هنوزم نمیکنه 

هم دوسش دارم هم نمیتونم اعتماد کنم 

اگ بمونم و نظرش بازم عوض نشه چی نمیشه ک بدون ازدواج مگر اینکه جای گزین پیدا کنم تا ولش کنم در غیر این صورت نمیتونم هوووف حیف دوسش دارم 

کردیم  اما خیلی سردیم  دیر سین میکنه زود میره مثل قبل نیستیم  منم انگار نه میتونم ...

الهی بگردم عزیزم قشنگ درکت میکنم چون خودمم مثل توام ولی ببین بنظر منکه یه نفر و پیدا کن و کم کم از این ادم جداشو راست میگی اگه قصد ازدواج هیچوقت پیدانکرد چی تو میمونی وواین همه وابستگی 

الان تو این رابطه توهم عذاب میکشی گلم بنظرم کم کم جداشو ازش اون بلاک نمیکنه درست خوب تو بلاکش کن

الهی بگردم عزیزم قشنگ درکت میکنم چون خودمم مثل توام ولی ببین بنظر منکه یه نفر و پیدا کن و کم کم از ا ...

یکیو پیدا کنم ولش میکنم 

اما دعا کن مهرم بیوفته تو دلش بیوفته رابطمون گرم شه

یکیو پیدا کنم ولش میکنم  اما دعا کن مهرم بیوفته تو دلش بیوفته رابطمون گرم شه

اره یه ادم خوب پیداکن عزیزم ک قصدش هم جدی باشه 

انشالله ک مهرت بیفته توودلش عزیزم و اونم سرش ب سنگ بخوره و قصدش جدی بشه

سلام عزیزم خوبی چخبر؟

سلام بد نیستم 

تموم کردم (:

سرد بودیم باهم منم تحمل نداشتم وقتی آخرش ازدواج نبود و قدرمو نمیدونست چرا میموندم باهاش 

همش بی توجهی خستم کرده

سلام بد نیستم  تموم کردم (: سرد بودیم باهم منم تحمل نداشتم وقتی آخرش ازدواج نبود و قدرمو نمید ...

خوب کاری،کردی عزیزم چون فقط،خودت تو این رابطه زجر میکشیدی فداتشم انشالله ک خدا یه مورد خوب سر راهت قرار،بده گلم اصلا هم خودتو ناراحت نکنی