2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 64 پست
فداتشم عزیزم انشالله ک همه چی درست میشه و مشکلتون حل میشه  ای جااان حالتو میفهمم چون خودمم چن س ...

اگه آشتی کردیم اگه شد(:ک فک نکنم ولی چشم حتما میام میگم(:الهی ک واقعا بشه و بیام بگم برگشت

اره چرا که نشه عزیزم هیچ چیزی غیر ممکن نیست  نمیشه اینبار شما پیش قدم شی برا اشتی؟

شدم پیامم دادم 

حرفای موقع کات خودمو بهت برگردوند (:برام عذاب آوره بیشتر توضیح بدم

خلاصه ک رد کرد منو خودش بایدبیاد 

کات و آشتی خیلی داشتیم اما این سری انگار واقعا تموم شده 

خدا کنه برگرده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه آشتی کردیم اگه شد(:ک فک نکنم ولی چشم حتما میام میگم(:الهی ک واقعا بشه و بیام بگم برگشت

انشالله برمیگرده عزیزم من دلم روشنه من امروز میرم حرم برات دعا میکنم ک انشالله برگرده و دلت شاد بشه 

اگه نگو بگو انشالله ک میشه

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
انشالله برمیگرده عزیزم من دلم روشنه من امروز میرم حرم برات دعا میکنم ک انشالله برگرده و دلت شاد بشه& ...

وااای جدی ؟؟؟توروخدا من یادت نرم

اسمم هلیاس اون میلاد 

بخواه برگرده و آشتی کنیم بخواه دلم شاد شه من خیلی دوسش دارم کسی جاشو برام نمیگیره 

توروخدا یادت نرماااا دعا ک پیام بده و دوباره آشتی کنیم 

دلم لک زده برای صداش 🥺❤️

[QUOTE=294712259]شدم پیامم دادم  حرفای موقع کات خودمو بهت برگردوند (:برام عذاب آوره بیشتر توضیح بدم خلاصه ک رد ...[/QUO

چن روزی صبرکن دلش تنگ میشه خودش پیام میده گلم و اشتی میکنین 

ما خودمون کلی قهر و اشتی داشتیم ک من فکر کردم واقعا رفته ولی بعدچن روز خودش پیام داد و گفت دیگع نتونستم تحمل کنم و اشتی کردیم 

انشالله  ک دل شما هم شاد بشه و باهم اشتی کنید عزیزم

انشالله برمیگرده عزیزم من دلم روشنه من امروز میرم حرم برات دعا میکنم ک انشالله برگرده و دلت شاد بشه& ...

انشالله ک میشه برمیگرده 

الهی ک برای شمام همونی بشه ک میخوای 

وااای جدی ؟؟؟توروخدا من یادت نرم اسمم هلیاس اون میلاد  بخواه برگرده و آشتی کنیم بخواه دلم شاد ...

الهی بگردم من خودمم مثل تو عاشقم 

حتما برات دعا میکنم عزیزم چشممم اره بعدازظهر میخوایم بریم ب امام رضا میخوام بگم من و ولش فقط دل این دوستمون و شاد کن ک بهم برگردن 😊منم اینجوری خوشحال میشم اشتی کردین حتما بیای بگی ها یادت نره گلم

انشالله ک میشه برمیگرده  الهی ک برای شمام همونی بشه ک میخوای

ممنونم عزیزم انشالله ک شماهم رابطتون درست شه و به زودی به ازدواج ختم شه😍

الهی بگردم من خودمم مثل تو عاشقم  حتما برات دعا میکنم عزیزم چشممم اره بعدازظهر میخوایم بریم ب ...

وااای ممنونم ازت ،چشم شمام منو یادت نره تو حرم 

فقط میخوام برگرده تنها خواستمه 

خیلی لطف میکنی مهربونم ممنونم واقعا خودم ک دورم حداقل شاید دعای شما جواب داد 

الهی همیشه بخندی

وااای ممنونم ازت ،چشم شمام منو یادت نره تو حرم  فقط میخوام برگرده تنها خواستمه  خیلی لطف ...

فداتشم عزیزم نه یادم نمیره حتما دعات میکنم مرررسی مهربون انشالله ک دلت شاد شه و بهم برگردین 

برمیگرده انشالله