2789
من پیش افسانه صحرائیان رفتم ولی خب خصوصیه بیمه قبول نمیکنه حدودا یک و دویست خرجت میشه  ولی خب ...

ادیب گفت از یک هفته قبل یک میلیون و سیصد ادیب به نظرت چطوره

صلوات برای ظهور امام زمانمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیش افسانه صحرائیان رفتم ولی خب خصوصیه بیمه قبول نمیکنه حدودا یک و دویست خرجت میشه  ولی خب ...

شما کی رفتید جنسیت هم بهتون گفت حضوری نوبت میدن

ادیب گفت از یک هفته قبل یک میلیون و سیصد ادیب به نظرت چطوره

نمیدونم عزیزم من خودم مرودشت هستم واسه سونو و دکتر میام شیراز چیزی نمی‌دونم ولی ادیب خواهرم می‌گفت خیلی تعریفشو میکنن ولی خب دیگه من انتی و انومالی رو رفته بودم پیش صحرائیان ازش راضی بودم 

...

من سال ۹۴ همه سونو هامو پیش دکتر خورشید رفتم خیلی دکتر خوبیه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 خواستم بدونی که تا ابد هرجا ۲۰۷ مشکی ببینم قلبم مچاله میشه بخاطر تو 💔🕊

شما کی رفتید جنسیت هم بهتون گفت حضوری نوبت میدن

من الان ۳۸ هفته هستم 

سونو ان تی که رفتم بند ناف لای پاش بود دکتر نتونست ببینه احتمال داد که درست بود واسه دختر عموم اونم تو ان تی اونجای بچه رو دیده بود قطعی بهش گفته بود واسه خواهرمم باز بچه پاش باز نکرده بود احتمال داده بود که اونم درست بود 

۱۲هفته و چند روز یا ۱۳ هفته بری بتونه وسط پای بچه رو ببینه معمولا قطعی جنسیت رو میگه 

...
دو تا خواهر هستن هر دو سونوگرافی میکنن افسانه صحرائیان که من پیشش بودم روزای شنبه دوشنبه و چهارشنبه ...

هرچی زنگ زدم جواب ندادن. نوبت برای سی و یک خرداد می‌خوام میترسم دیر بشه

دو تا خواهر هستن هر دو سونوگرافی میکنن افسانه صحرائیان که من پیشش بودم روزای شنبه دوشنبه و چهارشنبه ...

من می‌خوام دوازده هفته برم سونو هشت هفتگی دادم یک هفته اختلاف داشت با تاریخ پریودی حالا نمی‌دونم دقیق می دوازده هفته میشه

07132304910

فقط عزیزم اگه بهت گفت پونصد واریز کن بگو خواهرم مریض دکتر بوده خودمم قبلا واسه چیزای دیگه پیش دکتر اومدم و شرایط واریز کردن ندارم ولی نوبتم ثبت کن حتما میام (اصلا الکی بگو روستا هستم ) که اگه یه وقت خواستی نری پونصد تومن نداده باشی

...