2777
2789
07132304910 فقط عزیزم اگه بهت گفت پونصد واریز کن بگو خواهرم مریض دکتر بوده خودمم قبلا واسه چیزای ...

بی زحمت ادرسشم بهم بده انگار تو نت اشتباه زده

صلوات برای ظهور امام زمانمون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من می‌خوام دوازده هفته برم سونو هشت هفتگی دادم یک هفته اختلاف داشت با تاریخ پریودی حالا نمی‌دونم دقی ...

سونو هشت هفتگی دستت باشه معمولا میگه تاریخش و چیزایی که تو سونو نوشته پشت تلفن بهش بدی مثل سن جنین

...
خیابون زند بالاتر بیمارستان شهید فقیهی کوچه عبائیان ساختمان دی 

فدات عزیزم خیلی زحمتت دادم فکر کنم الان تعطیل شدن جواب نمیده فردا زنگ میزنم ممنونم ازت عزیزمی

فدات عزیزم خیلی زحمتت دادم فکر کنم الان تعطیل شدن جواب نمیده فردا زنگ میزنم ممنونم ازت عزیزمی

قربونت 

نه تعطیل نشدن منشی احتمالا جایی هست دستش بند هست بعد از پنج دقیقه یا ده دقیقه زنگ بزن جواب میده از صبح تا شب هستن 

...
قربونت  نه تعطیل نشدن منشی احتمالا جایی هست دستش بند هست بعد از پنج دقیقه یا ده دقیقه زنگ بزن ...

شما همتون رفتین پیش صخراییان خوب بوده 

بعد عزیزم آزمایش خونش کجا رفتی چند شد

تقریبا روبه رو همون کوچه عبائیان اون طرف خیابون داخل یه کوچه آزمایشگاه نیلو رفتم هزینه شد ۴۰۰ فکر کنم البته آزمایشو‌ واسه تامین اجتماعی کد داشتم قبول کرد بعد هم ازش برگه گرفتم واسه تکمیلی 

...
شما همتون رفتین پیش صخراییان خوب بوده  

اره ما که راضی بودیم یه بار هم خواهرشوهرم رفته بود گوش بچش مادرزادی یه حالت خاصی داره دکتر اینو دیده بود فکر کن جنین به اون کوچیکی این مشکلو دیده بود دیگه بهش گفته بود گوشش اینجوریه تو خانوادتون کسی اینجوریه شنواییش هم مشکل داره یا نه که خواهرشوهرمم گفته بود ارثیه شوهرم و دخترم گوششون اینجوری ولی می‌شنون که دکتر گفته بود پس اشکالی ندارع

...
اره ما که راضی بودیم یه بار هم خواهرشوهرم رفته بود گوش بچش مادرزادی یه حالت خاصی داره دکتر اینو دیده ...

نمیدونم چرا این همه استرس دارم بخدا ممنونم که جوابم دادی من بچه دومم اولی رفتم پیش دکتر زارع و ادیب این دومی سونو قلب با تاریخ پریودیم ده روزی اختلاف داره میگم یک وقت وقتش درست مشخص بشه و اینکه آزمایش خون برم مرکز ژنتیک جنوب که قصر دشت هست  کسی سراغ داری رفته باشه اونجا

نمیدونم چرا این همه استرس دارم بخدا ممنونم که جوابم دادی من بچه دومم اولی رفتم پیش دکتر زارع و ادیب ...

نه عزیزم خودت اذیت نکن تو که بچه دومت هست خداروشکر اولی که سالمه 

همین سونو برو صحرائیان آزمایش هم همون موقع با جواب سونو برو آزمایشگاه نیلو 

...
نه عزیزم خودت اذیت نکن تو که بچه دومت هست خداروشکر اولی که سالمه  همین سونو برو صحرائیان آزمای ...

ممنونم که با صبر و حوصله جوابم دادی وقتی انجام دادم میام برات تعریف میکنم فدات انشالله به سلامتی نی نیت دنیا بیاد عزیزم

نه عزیزم خودت اذیت نکن تو که بچه دومت هست خداروشکر اولی که سالمه  همین سونو برو صحرائیان آزمای ...

کجا اسم نوشتی برای زایمان من می‌خوام برم بیمارستان شیراز یادم رفته از چند هفتگی باید پرونده تشکیل داد