2777
2789
ممنونم که با صبر و حوصله جوابم دادی وقتی انجام دادم میام برات تعریف میکنم فدات انشالله به سلامتی نی ...

خواهش میکنم عزیزم ممنون انشالله نی نی خودت هم صحیح و سالم به دنیا بیاد 

...
کجا اسم نوشتی برای زایمان من می‌خوام برم بیمارستان شیراز یادم رفته از چند هفتگی باید پرونده تشکیل دا ...

دکترم فاطمه امامی شیراز بود میخواست ببرتم بیمارستان بعثت که  چیزای بدی در مورد بیمارستان شنیدم  دیگه کنسل کردم 

پیش یه دکتر دیگه می‌خوام برم بیمارستان ایران سزارین کنم 

من الان ۳۸ هفته هستم هفته بعدی زایمانم هست هنوز دکتر نگفته تشکیل پرونده بدم 

...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو اگه بچه دومته نمی‌خوای سزارین اختیاری کنی دکتر امامی گزینه خوبی هست فقط سزارین اختیاری هارو می‌بر ...

من اولی سزاریان بودم بیمارستان شیراز از هجده هفته پرونده تشکیل دادم دومی هم می رم شیراز واقعا عالیه رایگان هم هست

صلوات برای ظهور امام زمانمون
تو اگه بچه دومته نمی‌خوای سزارین اختیاری کنی دکتر امامی گزینه خوبی هست فقط سزارین اختیاری هارو می‌بر ...

سلام عزیزم من با مطب تماس گرفتم میگن که دکتر افسانه وزن بالای ۷۵قبول نمیکنه باید با دکتر فرزانه بگیری به نظرت چی کار کنم

سلام عزیزم من با مطب تماس گرفتم میگن که دکتر افسانه وزن بالای ۷۵قبول نمیکنه باید با دکتر فرزانه بگیر ...

سلام عزیزم خوبی من که این همه زنگ زدم نوبت گرفتم هیچوقت ازم وزن نپرسیده که نمی‌دونم چرا ازت وزن پرسیده اکثرا خانمهایی که میان ۷۰ به بالا هستن دیگه تقریبا میشه گفت ۹۰ درصد بالای ۷۰ هستن به نظرم گیر الکی داده بهت

...
سلام عزیزم خوبی من که این همه زنگ زدم نوبت گرفتم هیچوقت ازم وزن نپرسیده که نمی‌دونم چرا ازت وزن پرسی ...

حالا گفت شنبه برم یک سونو رایگان ببینن دقیق سن جنین چقدره چون گفتم یک هفته اختلاف هست تو سونوها زمان آخرین پریودی بعد گفت خانم دکتر از وسط تیر نیست شاید اگر اون موقع بیفته بهم نوبت نده برام دعا کن

سلام عزیزم خوبی من که این همه زنگ زدم نوبت گرفتم هیچوقت ازم وزن نپرسیده که نمی‌دونم چرا ازت وزن پرسی ...

دکتر افسانه خوش برخورده؟سوالها جواب میده؟

بعد شما از کی حرکات نی نی فهمیدی من چندباری حس کردم سمت راستم

حالا گفت شنبه برم یک سونو رایگان ببینن دقیق سن جنین چقدره چون گفتم یک هفته اختلاف هست تو سونوها زمان ...

انشالله که باشه بهت نوبت بده ولی وزن رو‌الکی گفته چون دختر عموم حداقل ۸۵ بود رفته بود پیشش

...
دکتر افسانه خوش برخورده؟سوالها جواب میده؟ بعد شما از کی حرکات نی نی فهمیدی من چندباری حس کردم سمت ر ...

اره دکتر خوبیه 

من از هفته ۲۵ به بعد حس کردم بچم کلا کم تکون میخوره یا آروم حرکت می‌کنه 

...