2777
2789

واقعا پزشکی و دندون سهم تیزهوشانی هاس فقط

من مدرسم عادی بود کلاس کنکور رفتم میلیون میلیون کتاب خریدم آزمون ازمایشی شرکت میکردم روزی ۸ ساعت مفید خوندم هوشمم بالاس الان دومین سالیه که پشت کنکورم آخه چرا واقعا مگه نمیگن مدرسه تاثیر نداره

اطراف شما کسی بوده از عادی قبول بشه؟

یکی از اشناها سال اول ۷۰ هزار شد

سال بعدش ۳۰۰ ! 

از مدرسه عادی

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مدرسم عادی بود 

شما که باهوشی خودت میتونی تحلیل کنی 

وقتی متقاضی ده ها و صدها برابر ظرفیت یک رشته وجود داره خیلی طبیعیه هر کس که بخواد و تلاش کنه الزاما قبول نشه 

الان تو هر شهر و استانی دهها برابر ورودی رشته های تاپ دانش آموز مقطع پیش دانشگاهی تیز هوشان وجود داره همه هم عشق پزشکی و دندان هستن 

اگر فقط به تیزهوشان رفتن بود و همه شون قبول میشدن که هر ورودی هزار نفر دانشجو دندانپزشکی داشت  

من مدرسم عادی بود  شما که باهوشی خودت میتونی تحلیل کنی  وقتی متقاضی ده ها و صدها برابر ظ ...

به این موردم توجه کن که بعضی بچه های تیزهوشانی با سهمیه وارد این مدرسه شدن که برای قبولی دانشگاهشونم اون سهمیه کمکشون میکنه 

به این موردم توجه کن که بعضی بچه های تیزهوشانی با سهمیه وارد این مدرسه شدن که برای قبولی دانشگاهشونم ...

سهمیه همیشه هست 

مخالفشم و ضررش هم برای منی که ۷ سال کنارشون بودم بیشتر بوده  

ولی همین سهمیه ها هم برای ورود به رشته تاپ رقابت شدیدی دارن و اینجوری نیست هر کسی به صرف سهمیه راهش باز باشه 

در مورد شخص استارتر با رتبه ۳۰۰۰ حقش توسط سهمیه ها خورده شده و ایشون‌ لیاقت ورود بیشتری داشتن 

ولی در مورد کسی که پرستاری ازاد هم قبول نشده وجود سهمیه مانع پزشکی خوندنش نبوده 

حرفم اینه سهمیه ، مدرسه ، پول ، تلاش و ..... موثرند ولی در نهایت هیچکدوم اثر قطعی قبولی ندارن 

به این موردم توجه کن که بعضی بچه های تیزهوشانی با سهمیه وارد این مدرسه شدن که برای قبولی دانشگاهشونم ...

تیزهوشان تنها امتحان بد‌ون سهمیه است هر کی قبول میشه واقعا تیزهوشه اینم گفته باشم

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ...او که هرگز نتوان یافت همانندش را ...🤍🌕