2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 4340 بازدید | 107 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدر زندگیتو بدون 

میدونین من میخوام قدر بدونم اما اکثر شبا گذشتش که با خانومای متاهل بالای ۳۰ سال یا ۴۰ سال خیلی بزرگتر از خودش بوده فکر میکنم روانی میشم بزرگ ترین غصه ی زندگیم اینه ۱ سال و نیم ازدواج کردم

شوهرم تنها تهران زندگی میکرده منم سال اول زندگیم تهران بودم

اما انقد از اون شهر چندشم میشد بعد فهمیدن گذشتش داشتم دیوونته میشدم الانم دستم میلرزه مینویسم

با زن هایی بوده که دخترشون همسن من بوده

زنای لجن عوضی قبافه هاشون از ذهنم پاک نمیشه

یه چیزی بگم تا میتونین خوش بگذرونین مجردی خیلی خوبه من عین فرشته ها بودم حتی یه بارم کسیو نبوسیدم

ولی میگم کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم و فقط خوش میگذروندم

یکیو پیدا کنین درکتون کنه و فقط خوش بگذرونین

هیچ مردی قابل اعتماد نیست بیخیالش بشین لذت ببرین 

بچه هم به هیچچچچچچ دردی نمیخوره فقط عذابه بچه دار شدن

تنهایی خوش باشین 

رویام بورسیه گرفتن کره ی جنوبی🌱
میدونین من میخوام قدر بدونم اما اکثر شبا گذشتش که با خانومای متاهل بالای ۳۰ سال یا ۴۰ سال خیلی بزرگت ...

مرسی عزیزم فقط متعجبم که شوهرت چرا اینچیزا رو به تو گفته کاش هرگز نمیگفت

مرسی عزیزم فقط متعجبم که شوهرت چرا اینچیزا رو به تو گفته کاش هرگز نمیگفت

تو گوشیش پر بود از این چیزا وقتی ازدواج کردیم مثلا حذفشون کرده بود نصفش مونده بود

سمیه فرزانه سمیرا

از اون سمیه متنفرم تو جاده چالوس بغلش کرده همسن مامانشه 

کاشان...

تتوی روی بازوی سمیرااا حرفاشون میرم اسپری تاخیری میخرم میام پیشت این یکی ۲۸ سالش بوده

فرزانه ۲ تا بچه داره موهاش بلنده 

شیدا 

همش 

هر شب تو مغزم رژه میره

خیلیاشونو اصلا ندیدم 

خدا میدونه چقدر بودن

دلم میخواد گاهی ازش جدا شم

رویام بورسیه گرفتن کره ی جنوبی🌱
آبروی اون مرد رو هم ببر به درک هرکی هرچی راجبت میخواد بگه ولی زندگیشو به گند بکش :)

اون منو میکشه خیلی پولدار ه فقط ی چی بهت بگم لباس نظامیای کل رو اونا میدوزن تمام ارگانها سپاه ارتش نیروی انتظامی فراجا همه رو جز این صاحب چند شرکت داروسازیه وخیلی چیزای دیگه تو بازار تهرانم خیلی  ادم مهپیه برای همین اون ابروش نمیره خدا لعنتش کنه

تو گوشیش پر بود از این چیزا وقتی ازدواج کردیم مثلا حذفشون کرده بود نصفش مونده بود سمیه فرزانه سمیرا ...

😔😔😔😔😔😔😔 ره نظرم ببخشش من نمیدونم چطوری داری باهاش زندگی میکنی ولی اگه دیدی خیلی داری شکنجه میشی برو دکتر مشاوره بگیر