2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرااا . انسانی ام. کامپیوتر نمیخوره بهم 

کار برای رشته حقوق یا وکالته یا سردفتری همه اینا هم ازمون خیلی سختی داره

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

اگر علاقه داری برو 

به منم‌میگفتن علاقه داری برو 

ولی کسی آگاهم نکرد که برای حقوق کار نیست فقط باید وکیل بشی یا سر دفتر که ازمون سردفتری هر چندین ساله 

کسی نگفت بهم وکلا امنیت شغلی ندارن دید مردم بده احترام نمیزارن درآمدشون اونطور که توی سریالا نشون میدن نیست 

مشاور حقوقی چی

کسی که میخاد وارد شغل حقوقی بشه برای وارد شدنش باید ازمونشو بده کتابای ازمونیش اونقدر گرونه نزیک ۵ یا ۶ تومن میشه هر سالم باید کتاباتو به روز کنی چون قانون عوض میشه 

باور کن دارم خواهرانه میگم حقوق نخون کامپیوتر و حسابداری صد برابر از حقوق بهترن 

ممنونم از راهنماییت :)

من کارشناسی حقوقم ولی الان خونه موندم تنها من نه بلکه تمام کسایی که فارغ شدن وضعیتشون همینه  فقط باید منتظر ازمون باشم که آیا بین ۱۱۰ هزار شرکت کننده قبول بشم یا نشم 

به منم‌میگفتن علاقه داری برو  ولی کسی آگاهم نکرد که برای حقوق کار نیست فقط باید وکیل بشی یا سر ...

آخه یسریا عشق وکالتن و از همون اول مصمم هستند براش .

وگرنه الان تو چه رشته ای بحز پزشکی هاو پیراها شغل هست؟!

باز بین رشته های انسانی حقوق بهتره  درضمن ازمون استخدامی هاهم هستن که رشته حقوق برمیدارن برای بانک برای انواع اداره ها انقدراهم بد نیست و فقط صرفا نیاز نیست وکیل و دفتر دارشی

از طرفی تو رشته حقوق دست ادم باز هست من الان چند نفرو میشناسم توکار ثبت شرکت ها کار میکنن درامدشون خوبه و...

من خودم قبلا رشتم تجربی بود و اومدم حقوق شناخت زیادی از بقیه رشته های انسانی ندارم ولی خوب بنظرم حقوق هم رشته بدی نیس 

به منم‌میگفتن علاقه داری برو  ولی کسی آگاهم نکرد که برای حقوق کار نیست فقط باید وکیل بشی یا سر ...

راستی ازمون سردفتری هم دیگه هرچند سال نیست و از وقتی طرح تسهیل اومده هرساله قرار برگزار بشه